Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Zonguldak'taki cinayet davasında karar

- Çaycuma'da eşi, kayınvalidesi ve kayınvalidesinin imam nikahlı eşini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

ZONGULDAK - Zonguldakın Çaycuma ilçesinde eşi, kayınvalidesi ile kayınvalidesinin imam nikahlı eşini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki son duruşmaya, bir süredir ayrı olduğu eşi Gülay Güçlücan (40), kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık (59) ve imam nikahlı eşi Salih Bostancıyı (64) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve Karabük T Tipi Cezaevinden video konferans sistemiyle katılan Hüseyin Güçlücanın yanı sıra taraf avukatları hazır bulundu.

Adli Tıp Kurumundan gelen raporunda akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtilen sanık Güçlücan, savunmasında, buna itiraz ederek, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğünü ve hastane raporunda iyileşmediğinin yazdığını iddia ederek, tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığa bir süredir ayrı olduğu eşi Gülay Güçlücan ve kayınvalidesi Fatma Kayabaşlıkı canavarca hisler tasarlayarak, Salih Bostancıyı da tasarlayarak öldürdüğü gerekçesiyle 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

- Olay

Güdüllü köyünde 21 Şubat 2014te Hüseyin Güçlücan, eşi Gülay Güçlücan, kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık ile imam nikahlı eşi Salih Bostancıyı av tüfeğiyle öldürüp kaçmış, saklandığı ormanlık alanda yakalanmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
820 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI