Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

UÇAR´A BAŞARI DİLEDİ

gundemeregli.com- Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Av. Saffet Bozkurt beraberinde bazı parti yöneticileri ve muhtarlarla AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

 

Ereğli AK Partililer olarak İl Başkanlığına yeniden seçilen Hamdi Uçar&[#]8217;ı ziyaret edip, &[#]8220;Hayırlı olsun&[#]8221; demek için geldiklerini ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Av. Saffet Bozkurt şunları söyledi: &[#]8220;Cumartesi günü yapılan kongreye geldik fakat Çaycuma&[#]8217;da yaşanan üzücü kaza nedeniyle kendisi ile görüşememiştik. Bu gün Ereğli&[#]8217;de bulunan değerli muhtarlarımız, partide görev yapan değerli arkadaşlarımızla beraber sayın başkanı ve yönetim kurulunu ziyarete geldik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. Kendilerine manevi anlamda destek olmak için ziyarette bulunduk.&[#]8221;

 

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: &[#]8220;Teşkilatımızın birlik ve beraberliği açısından önemli bir kongre sürecinden geçtik. Saffet kardeşimin de ifade ettiği gibi çalışmalarımız esnasında verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle kongreye katılımı ve diğer bir takım etkinliklere katılıp destek sağlanması noktasında gerçekten Ereğli&[#]8217;de çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdalar. AK Parti ailesi olarak bundan sonraki süreçte hem Ereğli ayağımızın daha güçlü olması, Ereğli&[#]8217;de yerel yönetimlerimizin daha güçlü kılınması adına partiye kazandırılması süreci bizim için çok önem arz ediyor. Ereğli&[#]8217;de şimdiye kadar yaşanmış olanları kenarda bırakıp bundan sonra teşkilat yapısını, Ereğli&[#]8217;yi güçlendirmemiz lazım. Belediyeyi AK Parti&[#]8217;ye kazandırmamız lazım. O yüzden birliğimizi-beraberliğimizi pekiştirmemiz lazım. Bütün arkadaşlarımızın bu duygular içinde hareket ettiğine inanıyorum. Arkadaşlarımıza bundan dolayı da teşekkür ediyorum.

 

Ziyarete AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Av. Saffet Bozkurt&[#]8217;un yanı sıra Külah Köyü Muhtarı Cavit Keser, Şamlar Köyü Muhtarı Niyazi Özaydın, Cemaller Köyü Muhtarı Mehmet Acın, Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun, Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alar, AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kemal Karaca, İsmail Öztürk, İbrahim Göktekin, Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Bagi Tura, Yaşar Yaman, Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol, Eski İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özçiçek ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
135 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
650 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
843 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
576 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1527 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
933 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
224 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI