Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

gundemeregli.com- Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ı ile makamında görüştü.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Erkan ve beraberindeki Şube Müdürü İzzettin Aşan, Safa camii İmam Hatibi Ufuk Süslü ,Hamzafakıhlı Camii İmamı Abdullah Negüzel ile Çay ile bilgi alış-verişinde bulundu.

Çay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken &[#]8220;emeği geçen ve görev yapan arkadaşlara ve bunu destekleyen vatandaşlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum&[#]8217;&[#]8217;dedi.

Müftü Erkan kardeşlik konusunun gündeme getirilmesinin iki önemli sebebi olduğunu belirterek; konuşmasına şöyle devam etti:

&[#]8220;14-20 Nisan arasında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası&[#]8217;nın bu seneki temasının &[#]8220;Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku&[#]8221; olduğunu ifade,etti. &[#]8220;Bunlardan birincisi kardeşliğe mani olacak duygu ve yönelişlerden insanları arındırmaya çalışmak, ikincisi ise kardeşliği yüreklerde pekiştirecek hususiyetleri insanlarda inşa etmeye yöneltmektir. Asıl amacımız, kardeşliği bir söylem, bir teorik ve bir edebiyat konusu olmaktan çıkararak bir ahlak ve hukuk konusu haline getirmektir.&[#]8221;dedi. Müftü Erkan ardından Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Posbıyık burada yaptığı konuşmasında öncelikle kutlu doğum haftasının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. &[#]8220;Ülkemize bölgemize İslam alemine, hayırlı olmasını temenni ediyorum.&[#]8221; Dedi.

Müftü Erkan ise yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftasının çerçevesinde 33 programlarının olduğunu belirterek, &[#]8220;köy ve beldelerimizde şehir merkezimizde küçük, büyük bayan erkek vatandaşlarımıza programlarının olduğunu söyledi. Müftü Erkan ziyaretlerde çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI