Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SANDIKTAN KORKMAYIN, KAÇMAYIN

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçe kongresinde başkanlığına aday olan Talat Şeker, ertelenen kongre tarihin halen belli olmaması sebebiyle ilçe Başkanı İlkay Özdemir&[#]8217;e çağrıda bulundu.

Milliyeti Hareket Partisi delegesinden, ülkücü iradeden korkmanın, kaçmanın kimseye bir faydası olmadığını ifade eden Şeker, Özdemir&[#]8217;i kongre tarihine açıklamaya çağırdı.

NİSAN&[#]8217;A KONGRE YETİŞMEZ

Şeker, kalabalık bir partili grubu ile Ereğli&[#]8217;de bir otelde düzenlediği basın toplantısında MHP ilçe Başkanı Özdemir&[#]8217;e yüklenerek,  geçen 19 Şubat tarihinde ertelenen kongrenin Nisan ayında yetişmeyeceğini ve ne zaman yapılacağının ise bilinmediğini iddia etti.

Bunun sebebinin 15 gün önceden kongre yapılacağının ilçe seçim kuruluna bildirmek gerektiği yönündeki tüzük olduğuna dikkat çeken Şeker, teşkilatın halen seçim kuruluna bir müracaatının olmadığını savundu.

KONGRE TARİHİ BELİRSİZ

Seçimlerde 400 delegenin oy kullanacağını kaydeden Şeker şu görüşler yer verdi:

&[#]8220;Bildiğiniz üzere 19 Şubat tarihinde yapılacak olan Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı kongresi aynı gün bir başka siyasi partimizin kongresini yapmasında rağmen mevcut MHP ilçe teşkilatı kongresini hava muhalefeti gerekçesiyle ertelemiştir.

Erteleme sonrası ilçe başkanımız; Nisan ayı içerinde kongrenin yapılacağını basın aracılığı ile kamuoyuna ilan etmiştir. Durum böyle iken şuanda kadar kamuoyuna resmi bir kongre tarihi açıklanmamıştır.

Siyasi partiler, kanuna ve seçim işleri yasasına göre, siyasi partiler kongrelerini yapmak ve en az 15 gün önce bağlı bulundukları Yüksek Seçim Kuruluna dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Yani söylemek istediğimiz şey şudur; ilçe başkanımızın ilan etmesine rağmen bu kongre nisan ayında yapılmayacağıdır.

Kamuoyunun MHP camiasının ülkücü hareketin mevcut yönetimden beklentisi kardeşliğin, birlik ve beraberliğin coşkunun yaşanacağı düğünümüzü toyumuzu yani kongremizi biran önce yapmalarıdır.

Milliyeti Hareket Partisi delegesinden, ülkücü iradeden korkmanın, kaçmanın kimseye bir faydası yoktur.

Bu bir demokrasidir. Bu bir bayrak yarıştır. Kazanın emrinde yolumuza devam edeceğiz. Kutlu davamızda hizmet etmeye talip olduğumuzu bir kere daha tekrarlıyor. &[#]8220;

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI