Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNECEK

gundemeregli.com- Başol, Candan ile Posbıyık arasındaki uyuma dikkat çekerek, ikisinin yapmış olduğu çalışmaların Ereğli&[#]8217;yi şahlandıracağını ifade etti.

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın uyum içersinde olmasının Ereğli&[#]8217;de uygulanacak olan projelerle şantiye alanına çevireceğini belirtti.

Başol, Uzun Mehmet, Kırmacı, Kirmanlı, Akarca ve Ömerli muhtarlığının ortaklaşa düzenlediği kaynaşma yemeğinde yaptığı konuşmada, Candan ile Posbıyık arasındaki uyuma dikkat çekerek, Ereğli&[#]8217;de güzel çalışmalar olacağına işaret etti.

Ereğli&[#]8217;nin her zamankinden daha çok birliktelik içersinde olduğunu ifade eden Başol şunları söyledi:

&[#]8220;Bizleri bugün bir araya getiren Uzunmehmet, Kırmacı, Kirmanlı, Akarca ve Ömerli Muhtarlarımıza teşekkür ederim. Bu kaynaşma yemeğine sayın vekilimizin de bizleri kırmayarak aramızda olması sevindirici. Tabi Belediye Başkanımızın, daire müdürlerimizin böyle birlik beraberlik içerisinde olması Ereğli açısından da bizim açımızdan da çok önem arz etmektedir. İnşallah bundan sonra Ereğli, Zonguldak ve Türkiye&[#]8217;miz açısından da hayırlı olur. Baktığımızda güzel projelere imza atan Belediye başkanımız ve değerli vekilimizin birlik-beraberlik içersinde oluşunda Ereğli&[#]8217;ye gerçekten güzel çalışmalarında imza atacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki günlerde Ereğli&[#]8217;nin ve ilçemizin Belediye Başkanımızın çalışmaları ve değerli vekilimizin Ankara&[#]8217;dan destekleri ile bir şantiye alanına dönmesini bizde muhtarlarla ve muhtarlar derneği olarak yakından takip ediyoruz.

Biz bundan Ereğli halkı olarak mutluluk duyuyoruz. İnşallah Ereğli için Zonguldak için ve Türkiye&[#]8217;miz için bundan sonra daha da iyi olacaktır. &[#]8221;

Etkinliğe Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
127 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI