Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KURS YARARINA KERMES

gundemeregli.com- Hamzafakıhlı Kur&[#]8217;an Kursu yararına abdi ipekçi sergi salonunda kermes düzenlendi. 2 gün açık kalan kermeste köy halkının hazırlamış olduğu el emeği göz nuru eserler satışa sunuldu.

Kdz Ereğli İlçe Müftülüğü ve Hamzafakıhlı Mahallesi Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen kermesinin açılışını İlçe Müftüsü Mustafa Erkan gerçekleştirdi.

Abdi İpekçi Sergi Salonunda düzenlenen kermesin açılışına İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Diyanet-sen İlçe Temsilciliği Başkanı Bekir Günaydın,Hamzafakıhlı Camii İmam Hatibi Fatih Demirbaş, Hamzafakıhlı Merkez Mahalle Camii İmam Hatibi Abdullah Negüzel, Hamzafakıhlı Kur&[#]8217;an Kursu Yöneticisi Arzu Altunbaş, Mahalle Muhtarı Mecit Demircan, Dernek Başkanı Bilir Demircan ve çok sayıda Din Görevlisi ve vatandaşlar katıldı.

Kermes açılışında konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Bir hafta sürecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bugün başlamış bulunuyor. Bu hafta içerisinde hem konferanslar hem de bu tür faaliyetler olacak. Bu faaliyetlerin amacı hem Peygamber efendimizi anmak hem de Kur´an kursu öğrencilerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerinin burada sergilenmesini sağlamak. Emeği geçen bütün görevlilere teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
115 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
164 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI