Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CHP´de yeni dönem başladı

gundemeregli.com- Karadeniz Ereğli&[#]8217;de hafta sonu gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Kongresi&[#]8217;nin ardından görev dağılımı yapıldı.
CHP İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu demokratik bir seçim gerçekleştirdiklerini belirterek, seçimin ardından İlçe Seçim Kurulu&[#]8217;ndan mazbatalarımızı alarak, görev dağılımını yaptıklarını belirtti.
Kartal, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

&[#]8220;Karadeniz Ereğli&[#]8217;de, tarihinde unutulmayacak, demokrasi havasında geçen, demokratik bir kongre gerçekleştirdik. Kongre sonucunda CHP&[#]8217;yi önümüzdeki döneme hazırlayacak yeni ekip arkadaşlarımızla birlikte daha ileri taşıyacak bir sorumluluk üzerimize yüklendi. Yönetim olarak bu sorumluluğun bilincindeyiz. Kesinlikle bunun altında ezilmeyeceğiz. Ekip ruhu içerisinde tüm CHP&[#]8217;lilerin birlikte mücadelesiyle önümüzdeki çetin dönemi başarıyla geçeceğimize inanıyorum.
Bugün yaptığımız ilk toplantıda arkadaşlarımın oy birliği ile alınan kararlar neticesinde başkan ve sorumlular belirlenmiştir. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararlara göre; Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asım Bozkurt, İlçe Sekreteri Ayşegül Erdoğan, Sayman Muhittin Dikmen, İlçe Eğitim Sekreteri Çiğdem Klılıç, İlçe Bilişim Sorumlusu İhsani Kenanoğlu Kadın Kolları&[#]8217;ndan Sorumlu Çiçek Güvenç, Gençlik Kolları&[#]8217;ndan Sorumlu Fatih Dikenli, Demokratik Kitle Örgütleri Sendikalar ve İşçi Komisyonlarından Sorumlu İsmet Demirhan, Köy ve Beldelerden Sorumlu Yusuf Arslan, Esnaf, Ticaret ve Meslek Odalarından Sorumlu Ertan Acur, İlçe Sekreter Yardımcısı Gülşen Onat, İlçe Eğitim Sekreter Yardımcısı Asiye Demir görev dağılımı yapılmıştır.
Bu görevlendirmeler bir anlamda tüzük gereği yapılıyor. Ancak onun dışında görev yazılmamış gibi görünen arkadaşlarımız da partimizin eksiklerine bütün çalışmalarında ekip ruhu içerisinde çalışacaklardır. Bu anlamda hepimiz görevliyiz. İleriki tarihlerde oluşturulacak Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte tüm partiyi de harekete geçirecek anlayışla çalışacağız. CHP mevcut yönetim kurulu ile bir ekip ruhu içerisinde büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI