Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EKSPER ÇİMENTO ARTIK YOLLARDA

 
gundemeregli.com- Lafarge Ereğli Çimento Aş. bir ilke imza atarak, İnşaat çalışmalarında kullanılmak üzere yeni piyasaya sürdüğü EKSPER Puzolonik Çimento isimli ürününün üretimine başladı. Yeni ürünün ilk sevkiyatını dün yapan firma yetkileri, tanıtım kokteyli düzenleyerek, ilk siparişi tesislerden müşterilere ulaştırmak üzere alkışlar arasında yola çıkardı.

Lafarge&[#]8217;nin Kandilli yolu Kemer Mevkiinde bulunan tesislerinde düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını LAFARGE Genel Müdürü Merter Gencer yaptı.

Gencer, Lafarge&[#]8217;nin ilk kez bir Çimento markası ile yani EKSPER ismiyle yeni ürünü piyasaya sürmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, EKSPER&[#]8217;in usta ve çevreyle dost olduğunu belirtti.

20 yıldır Lafarge&[#]8217;nin Ereğli&[#]8217;de kurulu bulunduğunu belirten Gencer, Yeni piyasaya sürdükleri markalı ürünün çalışma süresinde kolaylık sağladığını söyledi.

Gencer, &[#]8220;Bunun yanı sıra mükemmel yüzey düzgünlüğü, klor sülfatta karşı yüksek direnç, karma kolaylığı, koyu renk, yeksek dayanıklılık, çevreci formül ve yüksek erken dayanım özellikleri var. 25 ve 50 Kg.lık torbalarda 32.5R olarak tescilli.

Biz bu işi uzmanında ustasına göre ayarladık. Çok büyük üstünlükleri var. Mesela Yüksek erken dayanım, ileri yaşlarda daha yüksek dayanım, kimyasal etkilere yüksek direnç, düşük hidratasyon ısısı ve çevreyle dost. &[#]8220; dedi.

Lafarge&[#]8217;nin tüm İSO 9001 başta olmak üzere birçok kalite ve uyumluluk belgesinin de bulunduğunu kaydeden Gencer şunları kaydetti:

&[#]8220;Bu konuda pek ok önerimiz var. Su, karıştırma, bakım ve depolama konusunda. Bu çimento&[#]8217;yu şap, sıva, duvar harcı, genel beton uygulamaları deniz yapıları, sülfat, klor, ve asit, etkisine maruz betonlar alkali agrega riski taşıyan betonlar ve kütle betonlarında rahatlıkla kullanabiliriz.&[#]8221;

Konuşmaların arından Lafarge tesislerinden tır, ilk markalı çimentosu EKSPER ile birlikte yola çıktı.

Misafirlere ikramında yapıldığı tanıtım töreninde gazetecilere yeni ürün yetkililer tarafından anlatılmış oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI