Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK, NEDEN, HERKES HATA YAPAR, GÜNAH İŞLER DEDİ?

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 40 yıllık siyasetçi olduğunu belirterek, &[#]8217;&[#]8217;Herkes hata yapar, günah işler, yanlış yollardan gider. Dolayısıyla bizim de yanlışlarımız olmuştur, yalnız halkın mesajlarını çok iyi almamız lazım&[#]8221; dedi.

Beraberinde bazı CHP&[#]8217;li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte göreve yeni seçilen Kdz. Ereğli ilçe örgütüne iadeyi ziyarete bulunan Posbıyık burada önemli mesajlar verdi.

HERKES HATA YAPAR

Geçmişi unuttuklarını eğer geçmişi uğraşırlarsa çoğu şeyin altından kalkamayacaklarını ifade eden Posbıyık, &[#]8220;Herkes hata yapar, günah işler , yanlış yollardan gider hepimiz gideriz dolayısıyla yanlışlarda olmuştur, Bizimde yanlışımız olmuştur tabii biz bunlarla uğraşmak istemiyoruz. Kongrenin yapıldığı tarihten itibaren aynen kongrede olduğu gibi bütün kesimlerin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)&[#]8217;ne gönül vermiş insanların el ele vererek geleceğe doğru iyi duygularla bakmasına aynen devam ettirmek istiyoruz. Kongrede ne Hayrettin Kartal kazanmıştır, nede Yönetim Kurulu. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)olmuştur. Çünkü Zonguldak &[#]8216;ta yapılan kongre&[#]8217;nin en demokratik, en nezih ve en barışçıl, iç içe. Netice itibariyle halkın mesaj verdiği; bir kongre olmuştur ve bunun altını çizerek özellikle ifade ediyorum; halkın bir mesajıdır. Bize kavga etmeyin, belediye ile örgüt ayrı ayrı olmaz. Örgütle belediye&[#]8217;yi bir araya getirin. Örgütle Belediye&[#]8217;nin İç içe çalışması lazım, vatandaş inanılmaz şekilde bunu işaret etti. Yani ben şunun adamıyım, Bunun adamıyım demedi. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP)&[#]8217;nin iyi noktalara gelmesini istiyorum&[#]8217;&[#]8217;dedi.

BELEDİYE İLE ÖRGÜT EL ELE

40 yıllık politikacı olduğunu dikkat çeken Posbıyık, &[#]8220;Mesela ben kongrenin neticelerini gördüğümde bu mesajı net bir şekilde aldım ve şaşırdım da. Şaşırmadım diyemem. Dolayısıyla bizim görevimiz el ele vermek suretiyle partimizi Ereğli&[#]8217;de en güzel noktaya getirmek. İçinde belediye ile yönetim ile meclis üyelerimizle sizlerle birlikte hep beraber adımlar atacağımıza, yürekten inanıyorum. İlçe başkanımızın önderliğinde belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Arkadaşlarımızla da bunu konuşuyoruz. Belediye meclis üyeleri ile de bunu konuşuyoruz. Bu partinin çok iyi noktaya gelmesi için hareket edeceğiz. Çok değerli yönetim kurulu üyeleri var herkes tarafından tasvip görmüş. Yönetim kurulu üyeleri var hep tanıdığımız yüzler, hepimizin destek verebileceği çok yeni yüzler. Onlarla çok iyi noktalara gideceğimize inanıyorum. &[#]8220; dedi.

HER SORUN CHP&[#]8217;NİN SORUNUDUR

Ereğli&[#]8217;nin çözüm bekleyen büyük sorunlarının bulunduğunu ve bunu çözecek ve takip edecek olan partinin CHP olduğunu da ifade eden Posbıyık şunları kayetti:

&[#]8220;İlçe başkanımızın desteğiyle bu konulara ön ayak olmamız lazım. Eğer Gülüç köprüsünden itibaren yollar kazınmışsa, arabalar yürüyemiyorsa bu CHP&[#]8217;nin meselesidir. Eğer Gülüç köprüsü çökme ihtimali gösteriyorsa bu CHP&[#]8217;nin meselesidir. Eğer Erdemir&[#]8217;de yüzde 35&[#]8217;leri geriye ödememişlerse, bu CHP&[#]8217;nin meselesidir. Eğer Erdemir&[#]8217;de haksız yere işten atılan işçiler varsa bu CHP&[#]8217;nin meselesidir. Bu bölgede tersanelerde sıkıntı varsa, bunu ön plana almak, teşvik etmek yine CHP&[#]8217;nin meselesidir. Ben mücadeleci bir adamımdır. Eylem yapmayı çok severim hatta çoğu yerlerde demokratik eylem yapmamız lazım. Hakkımızı, Ereğli halkının haklarını demokratik kurallarla her yerde aramamız lazım. Eylem gerekiyorsa, demokratik kurallar içerisinde eylem yapmamız lazım CHP&[#]8217;nin ilkeleri doğrultusunda her şeyi yapabileceğimizi sadece bölgemizde değil bölge dışında mesajları vermemiz gerekir diye inanıyorum. Yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanımla birlikte bu yönetimin bunu başarabileceğine inanıyorum &[#]8220; dedi.

Kartal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sorumluluklarının bilincine olduklarını söyledi.

Yeni bir sayfa açtıklarını da tekrarlayan Kartal konuşmasını şöyle sürdürdü:

&[#]8220;Gerçekten uzun yıllardır Ereğli&[#]8217;de hafızalardan silinmeyecek bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongremize katkı sunan tüm delege arkadaşlarımıza partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi yeni bir şiar&[#]8217;la yola çıktık, Amacımız Kdz. Ereğli&[#]8217;de yeni bir sayfa açmak geçmişi geçmişte bırakmak geleceğe dönük bir sayfa açmaktı. Amacımız bu doğrultuda parti tabanımız ve delegelerimizin mesajlarını aldığımızı umuyorum. Onların katkılarıyla yeni bir sayfa açmış olduk, Çarşamba günü mazbatamızı alarak resmen göreve başladık ve bu doğrultuda da protokol ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, İlk olarak, Kdz. Ereğli Kaymakamımız İbrahim Çay&[#]8217;ı, ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık&[#]8217;ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz devam ediyor, Emniyet Müdürümüze ve Muhtarlar derneğimize ziyaretler gerçekleştirdik, Bugün burada Belediye Başkanımızı, Belediye Meclis Üyelerimizi, Partimizde ağırlamaktan son derece mutluyuz&[#]8221; dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BİZİM BAŞKANIMIZ

Ereğli&[#]8217;de belediye ve meclisle el ele vererek, çalışacaklarını hatırlatan Kartal şöyle tamamladı:

&[#]8220;Ebetteki Belediye bizim belediye, belediye meclis üyeleri bizim meclis üyelerimiz. Bu örgüt bizim örgütümüz, bundan sonraki süreçte el ele omuz omuz&[#]8217;a vererek Belediye Başkanımız Halil Posbıyık, Belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis Üyelerimiz, İlçe Başkanımızla, İlçe örgütümüzle ve tüm partililerimizle el ele omuz omuza vereceğiz. Ereğli&[#]8217;yi en iyi noktalara getirebilme doğrultusunda fedakarca çalışacağım. Ben yeniden Belediye Başkanım ve Meclis üyelerimize verdikleri destekten ve bizi burada onurlandırmaktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum &[#]8217;&[#]8217;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI