Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

UÇAR EREĞLİ İÇİN KARARINI VERDİ!

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde kördüğüm haline gelen AK Parti ilçe başkanlığı seçimlerinde düğüm önümüzdeki hafta çözülüyor.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar Ereğli&[#]8217;deki kongre sürecinin bir hafta içersinde netleşeceğini belirterek, Ereğli ilçesinde kongre süreci sulandırmak isteyenlerin siyasi geleceklerini tehlikeye attıklarını belirtti.

Uçar gazetemiz Muhabirine yaptığı açıklamada, Ereğli&[#]8217;deki tablonun bölge Milletvekilleri, Genel merkez ve il başkanlığının koordinasyonun da bir hafta içersinde nihai bir sonunca ulaştırılacağının altını çizerek, kimseye de ilçe başkanlığı teklifinde bulunmadıklarını belirtti.

EREĞLİ İLÇE BAŞKANINIMI BELİRLEYEMEYECEĞİZ?

Uçar, Türkiye&[#]8217;de 550 Milletvekili belirleyen genel merkez, Ereğli ilçe başkanını mı belirleyemeyecek. Bu isim belirlenecek. Yalnız bu konunun sulandırmaması lazım. Karar merci belli; il başkanlığı, bölge milletvekilleri ve genel merkezdir.  Bu üçlü tabanın sesine de kulak verecek, herkesi bütünleştirebilecek arkadaşlarla yola devam edecektir. Ereğli&[#]8217;de ne oluyor ben anlamıyorum? İsimlerin yıpratılması doğru değil. Bizim hedefimiz Ereğli Belediye başkanlığını alabilecek kadroya orada görev vermek. Orada biz belediyeyi almak istiyoruz.&[#]8221; dedi.

KİMSEYE TEKLİF YAPMADIK

Kimseye ilçe başkanlığı için teklif yapmadıklarını da kaydeden Uçar, &[#]8220;Ereğli&[#]8217;de bazı isimlere ilçe başkanlığının teklifinin yapıldığı doğru değil,  kimseyle il koordinatörümüz bu konuda bir görüşme yapmadı. Bu süreçte dava adamıysanız, Ak Partiliyseniz, süreci sulandırmak iyi değil. Ereğli&[#]8217;de alınacak kararlara herkes saygı duyacak.  Partimiz önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili bir karar verecek.&[#]8221; şeklinde konuştu.

BAŞKA İSİM OLABİLİR

 Zonguldak il danışma kurulu toplantısı yapılacağını ve bütün teşkilatların bu toplantıda bir araya geleceğini de ifade eden Uçar sözlerini şu şekilde sürdürdü. &[#]8220;Ereğli için şunu söyleyebilirim, Mevcut başkan da devam edebilir,  3. bir isimde olabilir, istişare ederek, bu konuda kimseyi kırmadan dökmeden bir süreç yaşarız.&[#]8221;

GENEL MERKEZ AŞAR

Yalnız Ereğli&[#]8217;de ilgisi alakası olmayan insanların konuya girdiğini de ifade eden Uçar, Olayın muhatabı olmayanlar fazla konuşuyorlar.  Genel merkez gelir kararını verir. Parti Ereğli&[#]8217;de birlik ve beraberliği sağlamayı hedeflemektedir.  Bizim dışımızda birilerine teklif edilmiş, söylenmiş bunlar tefaruattır ama doğru değildir.  Ereğli gibi Türkiye&[#]8217;de 43 ilçede bu tip sorunlar vardır, bunu da genel merkez aşacaktır.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
150 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI