Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖNCE BALCI, SONRA POSBIYIK, CHP´DE HAREKETLİ SAATLER

 

gundemeregli.com- CHP&[#]8217;de bugün gerçekleşen ziyaretlerde birlik ve beraberlik havası esti. Kartal önce, Balcı&[#]8217;yı sonrada Neriman Posbıyık&[#]8217;ı CHP&[#]8217;deki makamında kabul etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde geçen ziyaretlerde Posbıyık ve Balcı tarafından CHP&[#]8217;lilik vurgusu yapıldı. Kartal&[#]8217;ın vereceği her göreve &[#]8220;hazırız&[#]8221; mesajı verildi.

CHP Ereğli ilçe teşkilatında dün tarihi günlerden biri yaşandı. CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal kongrede 6 oy farkla seçim kazandığı Yaşar Balcı&[#]8217;yı kabul etti. Elinde çiçekle gelen Balcı, &[#]8220;herkes her olumsuzluğu unutmalı&[#]8221; dedi.

Balcı burada yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verirken şu görüşler yer verdi:

&[#]8217;Gerçekleştirmiş olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)&[#]8217;nin olağan kongresinin, İlçe başkanlığını ve Yönetim kurulu arkadaşımızı ziyaret etmek istedik. 23 Nisan gibi anlamlı günde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)&[#]8217;nin artık İç savaşları, iç mücadeleyi bırakıp dışa dönük iktidar partisi AKP&[#]8217; ye karşı mücadele etmesi gerekir. İşte meclisin kuruluş yıldönümündeki ziyaretimizde bizim artık ulusal bütünlüğümüzü ve cumhuriyetimize el birliğiyle iktidara karşı birlik beraberlik içerisinde mücadeleye başlayacağımız gün olsun. Bugün burada inşallah kongrede söylenen sözler yürekten söylenmiş olur. Bu hem Belediye Başkanımız açısından hem İlçe Başkanımız, hem yönetimdeki arkadaşlarımız açısından söylüyorum. Yöneticilik zor iştir. Hayrettin Kartal başkanım 2 dönem yaptı bilir. Ama yeni seçilen arkadaşlara buradan da mesaj vermek istiyorum. Yönetici olmak asla kin ve nefret taşımamak gerekir. Dargınlık gerektirmez, yöneticinin dargın olma lüksü yoktur, kişisel dargınlıkları, siyasi kimliği aldığın zaman yönetici olduğun zaman unutmak zorundasınız. Eğer unutamıyorsanız yönetici olamazsınız, dolayısıyla buradan bütün Cumhuriyet Halk Partilileri bu felsefe üzerinde birleşmeye davet ediyorum&[#]8217;&[#]8217;dedi.

EL ELE VERECEĞİZ

Tüm ulusun ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İlçe Başkanı Hayrettin Kartal yaptığı konuşmasında;&[#]8217;&[#]8217;Geçtiğimiz Pazar günü yaptığımız İlçe Kongremizde gerçekten Cumhuriyet Halk Partisin (CHP)&[#]8217;e yakışan demokratik havasında geçen kongre gerçekleştirdik. Bu kongrenin bu kadar seviyeli kaliteli demokrasi şöleni içerisinde geçmesinde en büyük pay elbette ki Yaşar Balcı ve diğer arkadaşlarındır. Biz inanıyoruz ki bundan sonraki süreçte tüm Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;ni çok iyi noktalara getirmek için el, ele gönül gönüle, hep birlikte çalışacağız. Nasıl Yaşar Balcı başkan ile birlikte 4 yıldan bu yana köy köy, belde belde omuz omuza çalıştıysak, bundan sonraki süreçte Yaşar Balcı ve diğer arkadaşlarımı kendimizden hiç ayrı gayrı tutmayarak bütün çalışmalarımızın içine katmaya çalışarak el ele bu partiyi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Bugün böylesine nazik bir çiçekle gelerek bizi kutladıkları için ve çok teşekkür ediyorum&[#]8216;&[#]8217; dedi.

POSBIYIK COŞKU MÜKEMMELDİ

Balcı&[#]8217;nın arından saat: 14.00 sıralarında partiye gelen Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ise, kongrenin şölen havsı içersinde geçtiğini belirterek, şu görüşler yer verdi:

&[#]8220;23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutladığımız, çoşku dolu bu günde sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum onurluyum şahsım ve arkadaşlarım adına geçtiğimiz Pazar günü gerçekten çok demokratça, birlikte güzel bir kongre geçirdik. O gün bence, şölen havası vardı. Herkes birlikte ve beraberdi ve güzel bir sonuçla çok değerli İlçe Başkanımız Hayrettin Kartal ve ekibinin zaferiyle sonuçlandı. Bundan şahsım ve arkadaşlarım adına mutluluğumu ifade etmek istiyorum.

&[#]8220;ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ&[#]8221;

Genel seçimlerde omuz omuza her yerde birlikte olduk. Arzu ederdim ki, Zonguldak bölgesinden bir kadın milletvekili olarak gidip sizleri orada en iyi şekilde temsil etmek isterdim. Nasip değilmiş, ancak biz yine aynı şevkle heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İnanıyoruz ki partililer olarak Ereğli&[#]8217;de çok güzel şeyler olacak. Çok çalışmalara imza atılacak. Yanınızdayız, birlikteyiz. Yerel yönetimle ilçe teşkilatının ters düştüğü anlaşamadığı bir ortamda; başarı mümkün mü olur mu? Siz istediğiniz kadar ilçe teşkilatı olarak gayret gösterin belediye yerel yönetim olarak gayret gösterir ama güçlerimizi birleştiremediğimiz zaman kesinlikle her iki taraf da bir ayağı topaldır. Mümkün değil koşarak gidemez, sekerek gitmek zorunda kalır.

DELİKSİZ UYUYORUM

Hedefinize ulaşmakta istediğiniz kadar yetenekli olun, istediğini kadar başarılı olun o başarıyı yüzde yüz yakalama şansınız yok. Bunlar geride kaldı. Ben geçen Pazar günün den itibaren o kadar rahat uyuyorum ki deliksiz uyuyorum. Çünkü biliyorum ki bundan önceki yönetimdeki arkadaşlarında dahil olmak üzere onlara da çok teşekkür ediyoruz onlarda onlar da partimiz bölgemiz için Ereğli&[#]8217;miz için mutlaka çok iyi çalışmalar yaptılar.&[#]8221;

Kartal ise Posbıyık&[#]8217;ın ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şu şekilde tamamladı

&[#]8220;Biliyorsunuz Neriman hanım bizim 3.sıra Milletvekili adayımızdı. CHP&[#]8217;nin bayrağını çok daha yukarıya çekebilmeleri için başarıya taşıyabilmeleri için birlikte çalıştık. Neriman hanım burada gayretleri fedakarlıkları gerçekten çok büyük emekler sarf etti ama sonuçta ulusal irade diyelim; onu meclisi göndermemize yetmedi ama inşallah bundan sonraki süreçte partimiz kadınların ağırlıkta olduğu, kadınların gerçekten hak ettikleri yeri bulduğu bir anlayışla ileri ki dönemlerde çok daha kadınları belli mevkilere önemli yerlere getirmeye aday olur. Öteden beri zaten kent konseyi kadın meclisimiz Neriman hanımın önderliğinde sosyal sorumluluk projelerine imza atan sivil toplumun takdirlerini toplayan bir anlayışla çalışıyor. Bundan sonraki süreçte ben kent konseyi kadın meclisimizin Neriman hanımın başkanlığında çok daha ilklere imza atacağını inanıyorum&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI