Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇATUROĞLU, TÜRBANCANLAR İÇİN ÖZÜR İSTEDİ!

gundemeregli.com- Ak Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP  kongresinde yaşanan türbancanlar tabiri nedeniyle CHP&[#]8217;den özür istedi.

Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamada, 21 Nisan  Cumartesi günü yapılan CHP Alaplı İlçe kongresinde kongre divan üyesi ve Alaplı ilçe delegesi Cemal Yazgan&[#]8217;ın yaptığı konuşmayı esef ve şiddetle kınadığını söyledi.

Yazgan&[#]8217;ın tüm kadınlara ve özellikle ikoncanlar ile aynı kefeye konan başörtülü kadınlarımıza hakaret ettiğini savunan Çaturoğlu şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Bu zat bir genelleme yaparak tüm kadınlarımızı ikoncanlar ve türbancanlar olarak ikiye ayırdıktan  ve bu iki gurubunda kendilerine göre her türlü rezillikleri yapabildiklerini iddia ederek ağır hakarette bulunmaktadır.Daha sonra da kendini kurtarmak için salonda ki kadınları bundan  tenzih etmektedir kendince.Ancak özrünün kabahatinden büyük olduğunun farkında mı değil mi bilinmez ama salonda bulunmayan ülkemin tüm kadınları hangi gurubun içerisinde diye  sormazlar mı adama.Kendi ailenizin kadınlarına da hakaret olmuyor mu bu durum.Densizlik üzerine densizlik.Pes doğrusu.

Sn.Yazgan farzedelim diliniz sürçtü ve ucu kime dokunacağını hesap edemediğiniz bir gaf yaptınız o halde başı örtülü veya açık tüm kadınlarımızdan özür dilemelisiniz. İkoncanlar ile aynı kefeye koyduğunuz mütedeyyin başörtülü kadınlarımızdan ayrıca özür dileyin. Özrünüz kabahatinizi ortadan kaldırmasa bile bir erdemlilik olacaktır. Bunu yaparsanız partinize iyilik yapmış olusunuz. Ama söylediklerinizde ısrarcı iseniz İlçe Başkanı sn.Nuri Tekin&[#]8217;e düşer bu görev. Oda yapmazsa Sn.Ali İhsan Köktürk CHP adına bu özrü dilemelidir.Hiçbiriniz özür dilemezseniz bu milletin gerek başı açık ve gerekse başı kapalı tüm kadınları siz öyle söylediniz diye namus ve iffetlerinden hiçbir şey kaybetmezler ama siz Türk Milleti nezdinde çok şey  kaybedersiniz  bizden söylemesi.&[#]8221;

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
140 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
553 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
905 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI