Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ANLAMLI ZİYARET

gundemeregli.com- Lösemili Çocuklar Vakfı Zonguldak İl Başkanı Zeki Erkez ve Vakıf İl Yöneticileri, Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesi&[#]8217;ni ziyaret ederek, Çocuk Onkoloji Bölümündeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&[#]8217;nı kutladılar.

LÖSEV İl Başkanı Zeki Erkez ve Vakıf İl Yöneticileri Dilek Çimenoğlu, Nevriye Kürekci ve Reşat Pala, B.E.Ü Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü&[#]8217;nde tedavi gören çocukların tek tek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&[#]8217;nı kutlayarak, çocuklar ve ailelerine çeşitli hediyeler verdiler.

LÖSEV İl Başkanı Zeki Erkez&[#]8217;in LÖSEV&[#]8217;in faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği ziyarette, yeni tanı konulan iki hastanın LÖSEV&[#]8217;e üyelik işlemleri başlatıldı. Vakıf İl Yöneticisi Dilek Çimenoğlu&[#]8217;nun hayırsever Fethi Sesli tarafından bağışlanan set üstü mutfak ocağını Hastane mutfağındaki yetkililere teslim ettiği ziyarette, Hastanede tedavi gören çocuklarla ilgili de yetkililerden bilgi alındı. LÖSEV İl temsilcisi Erkez, LÖSEV&[#]8217;in faaliyetlerini duyarlı ve hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların destekleriyle gerçekleştirdiğini ifade ederek, &[#]8220;Bu nedenle, çalışmalarımızı ülke geneline yayarak zorlu tedavi sürecinden geçen çocuklarımız ve ailelerine moral vermek, destek olmak  ve yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım ve desteklerini bekliyoruz. &[#]8220; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
169 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
258 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
698 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
924 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
604 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1553 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
961 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
238 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI