Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

141 VATANDAŞA TEŞEKKÜR BELGESİ

gundemeregli.com- Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi tarafından kurbanlarını Kızılay&[#]8217;a bağışlayan vatandaşlara teşekkür belgesi verildi.
Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi tarafından kurbanlarını Kızılay&[#]8217;a bağışlayan 141 vatandaşlara teşekkür belgesi takdim edildi. Toplantıya; Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi 2. Başkanı Murat Uzun, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri, üyeler ve davetliler katıldı. Toplantıda konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi 2. Başkanı Murat Uzun, &[#]8220;Çaycuma köprüsünde hala acıları yoğun şekilde devam eden facialar bizleri şehir olarak çok üzmekte. Türk Kızılay&[#]8217;ı olarak biz gerek Kızılay&[#]8217;ın misyonundan ve vizyonundan aldığımız ve almak zorunda olduğumuz sorumlulukla elimizden geldiğince şube olarak gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Zonguldak&[#]8217;ta şehir olarak adeta üzerimizde bir kara toprak var. Maalesef hiçbirimizin arzu etmediği şekilde birçok şey olumsuz seyretmekte. Bu noktada toplumsal kitle örgütlerinin, diğer kurum ve kuruluşlarının muhakkak ki daha aktif olması daha verimli çalışması yapması lazım. Biz Kızılay olarak elimizden geldiğince bu anlamda görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler Kızılay olarak toplumumuzun her kesimiyle barışık, her kesimiyle yan yana, kol kola yürüyebilecek vizyonu ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız aynı hırs, aynı heyecanla devam ediyor ve edecek. Çok aktif kadın kolları ve gençlik kolları oluşturduk. Yönetimimiz birlik beraberlik içerisinde çok iyi çalışmalara imza atıyor&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ise, &[#]8220;Türk Kızılay&[#]8217;ı Türkiye&[#]8217;nin bütün her yerinde Zonguldak&[#]8217;ta olduğu gibi kan toplama olayını Türk Kızılay&[#]8217;ı Kan Merkezimiz üstlenmektedir. Bütün hastanelerimizin bütün kanını Türk Kızılay&[#]8217;ı tamamlamaktadır ve yürütmektedir. Zonguldak bu kan kampanyasını yarışa soktu, bu yarışa birçok il girebilir ama bunun önderliğini Bülent Ecevit Üniversitemiz yaptı. Bizim için çok önemliydi. Bu kan kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Zonguldak son günlerde bir afet yaşıyor. Cenabı Allah&[#]8217;ta bu tür afetleri bize yaşatmasın tabi. Biz Türk Kızılay&[#]8217;ı olarak buların hep yanında olduk. Hep birlikte olduğumuz sürece Türk Kızılay&[#]8217;ının her şeyin altından çıkacağına inanıyorum. Türk Kızılay Gençlik Kollarımız gelir gelmez çok güzel proje hazırladı. Bu projemiz iki sene sürecek. Madde bağımlılığı altında bir proje ile beraber Zonguldak&[#]8217;ımızın bütün okullarında, ilçelerimizde bu projeyi bütün Zonguldak&[#]8217;ın her yerinde yürüteceğiz. 3 yıldır kurban vekaleti veren bizim gönüllerimizle beraber de bir araya geldik. Kendilerine burada teşekkür belgelerini vereceğiz, hem de onlarla bir araya gelmiş oluyoruz. Bizlerde kurban vekaleti veren bütün Türk Kızılay&[#]8217;ı gönüllülerine de teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay&[#]8217;ı bugün sadece Türkiye&[#]8217;de değil dünyanın her yerinde hizmet ediyoruz. Türk Kızılay&[#]8217;ına hizmet eden, yanında olan, gönlünün veren gönüllülerimize herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi tarafından kurbanlarını Kızılay&[#]8217;a bağışlayan 141 vatandaşlara teşekkür belgesi verildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
115 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
164 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI