Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Ereğli'de Elektrik kablosu sayesinde kurtuldu

Ereğli'de Elektrik kablosu sayesinde kurtuldu

ZONGULDAKın Ereğli İlçesinde 1.5 kilometrelik belediye plajında şiddetli rüzgar ve dalga nedeniyle denize girmek yasaklandı. Yasağa  uymayanlar cankurtaran ve polis müdahalesiyle çıkarıldı. Belediye plajının yanındaki sahilde boğulma tehlikesi geçiren bir genç ise atılan kabloya tutunarak kurtarıldı.
Ereğli-Alaplı ilçeleri arasında 1.5 kilometre uzunluğunda sahili bulunan Ereğli Belediye Plajında bugün, denizin dalgalı olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle suya girmek yasaklandı. Cankurtaranlar, Sizlerin ve sevdiklerinizin can güvenliği için belediye plaj tesisinde denize girmek yasaktır anonsları ile vatandaşları uyardı.
Ancak bazı kişiler yasağa rağmen denize girdi. Görevliler, halkın uyarılara aldırış etmemesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğünden yardım istedi. Gelen polisler megafonla anons ederek vatandaşların denizden çıkmalarını istedi. Denizden çıkanların bir süre sonra tekrar girdiği görüldü.
ELEKTRİK KABLOSUYLA KURTARILDI
Aynı saatlerde belediye plajının yanında görevli bulunmayan sahilde de bir çok kişi dalgalara aldırış etmeden denize girdi. Bir süre sonra bir genç boğulma tehlikesi geçirdi. İsmi öğrenilemeyen genç, dalgaların etkisiyle açığa sürüklenmeye başladı. Sahildekiler, genci kurtarmak için seferber oldu. Suda çırpınan kişi, vatandaşların attığı elektrik kablosuna tutunarak kıyıya çekildi. Sudan çıkınca sağlık görevlisi istemeyen kişi, ayağına kramp girdiği için boğulma tehlikesi geçirdiğini ve iyi olduğunu söyleyerek bölgeden uzaklaştı.

.


 

haber

haber

haber

haber

haber

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1515 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI