Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERDEMİR&8217;DE TOPLU SÖZLEŞME BAŞLIYOR

gundemeregli.com- CHP ilçe Başkanı Kartal ile görüşen Odabaş, toplu sözleşme görüşmelerinin yakında başlayacağını belirterek, Erdemir&[#]8217;e yeni fırının yapımının kazası belasız olmasını temenni etti.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli Başkanı Hayrettin Kartal ile görüştü.

Kartal, Odabaş ile Şube Yönetimini, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe örgütünde görmekten mutlu olduklarını ifade ederek yaptığı konuşmasında; Erdemir çalışanlarının işçi bayramını kutlayarak, kazasız ve belasız uzun yıllar çalışmalarını diledi.

Kartal konuşmasına şu şekilde devam etti ; &[#]8217;15 Nisanda yaptığımız kongreden sonra protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirerek emek örgütlerimizi de ziyaret ettik, Erdemir&[#]8217;de yetkili olan Türk metal sendikasını da bu vesileyle ziyaret ettik, inşallah önümüzdeki süreçte barış ve demokratik kurallar içerisinde Ereğli de hep birlikte bir şey yapabilmenin yolunu hep beraber belirleyeceğiz. Ben diyorum ki, Ereğli&[#]8217;de çeşitli toplum kesimlerini temsil eden kurum ve kuruluşlar demokrasi kuralları içerisinde birbirleriyle dayanışma içerisinde karşılıklı diyalog içerisinde oldukları zaman Ereğli&[#]8217;de iyi hizmetler götürüleceğine geçmişte tanık olduk insanlar bundan sonrada tanık olacak&[#]8217;&[#]8217;dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramını kutladıkları için Kartal&[#]8217;a teşekkür eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş yaptığı konuşmasında; &[#]8220;Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)&[#]8217;nin emeğin yanında olduğunu bunu meydanlarda da gösterdiniz, biz mutlu olduk. Ben buraya ziyaret edip beraber Ereğli&[#]8217;nin sıkıntılarını yada ne yapabileceğimizi ileride projelerimizin ne olacağını hep beraber görüşelim istedim. Ereğli&[#]8217;nin ve Zonguldak&[#]8217;ın menfaatleri için bütün sivil toplum kuruluşuyla beraber oturup konuşacağımızı fikir birliğine varacağımızı ve destek vereceğimizi düşüncemiz bu noktada biz bu noktada sizin yanınızda olacağız olmaktan da mutluluk duyarız. Erdemir emekçi ve inşallah Erdemir işçisinin ve alın terini Türk işçisinin yaptığı fırını da kimsenin canı yanmadan Türk Metal Sendikası Ereğli şubesi olarak bundan mutluluk duyacağız. İnşallah Erdemir&[#]8217;i daha ileri noktalara Erdemir çalışanlarıyla beraber getireceğiz toplu sözleşme dönemim başlıyor. Benimde telaşlarım oluyor. Şu süreçte biraz yoğun olacağız inşallah Erdemir çalışanları için Ereğli için&[#]8221; dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI