Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ENGEL TANIMIYOR

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesine bağlı Kızılbel köyünde bir yaşında geçirdiği hastalık nedeniyle ayaklarından özürlü kalan Recep Derin, bisiklet tamirciliği yaparak evine maddi destek sağlıyor.
Çaycuma ilçesine bağlı Kızılbel köyünde 1 yaşında geçirdiği hastalıktan dolayı ayaklarından özürlü olan 32 yaşındaki Recep Derin, bisiklet tamiri yaparak, evine maddi katkıda bulunuyor. Yaşlı anne ve babasıyla oturan Derin, maddi sıkıntı nedeniyle gelir elde edebilmek için bisiklet tamirciliğine başladığını söyledi. Günde ortalama 3 bisiklet tamir ettiğini ifade eden Derin, &[#]8220;Bir yaşında rahatsızlığımdan dolayı sakat kaldım. Geçimimizi kazanmak için bisiklet tamiri yapmaktayım. Maddi sıkıntılardan dolayı dükkan açamadım. Bu işi maddi sıkıntıdan dolayı yapmaktayım. Üç aylık sakat maaşım var, onunla da üç ay geçinemiyoruz. 7 kardeşten bir tek ben varım annem ve babamla oturan. Onlar da rahatsız. Hasta oldukları için devamlı hastaneye gidiyorlar. Bisiklet tamirinden kazandığımla ekonomi olarak aileme de katkı sağlıyorum. Yaz mevsimlerinde okulların tatilinde bisiklet tamiri çok oluyor. Genelde beni tanıyanlar bana telefon ediyorlar ve gidiyorum tamir edip akülü aracımla da evime geri dönüyorum&[#]8221; dedi.
Kullandığı akülü aracı da TBMM eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan tarafından verildiğini bu nedenle Toptan&[#]8217;a teşekkür ettiğini de söyleyen Derin, &[#]8220;Devlet büyüklerimizden yine bir ricam var. Bisiklet tamiri üzerine dükkan açmak istiyorum. Kendilerinden destek bekliyorum diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
169 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
258 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
698 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
924 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
604 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1553 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
961 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
238 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI