Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GÖZÜMÜZ OLUN, HUZURUNUZ OLALIM

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü´nce Gözümüz Olun, Huzurunuz Olalım projesi kapsamında polis ve vatandaş işbirliğinin arttırılmasına yönelik çalışmalar büyük beğeni topluyor.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği´nce Gözümüz Olun, Huzurunuz Olalım sloganı çerçevesinde yeni evlenen çiftleri mutlu günlerinde ziyaret ederek, kendilerine çam sakızı çoban armağanı çeşitli hediyeler takdim ettiklerini söyledi.
Bu projedeki amaçlarının vatandaş ile polis arasında iletişimi en üst seviyeye çıkartmak, vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yalnız olmadığını her zaman polisin yanlarında olduğunu hissettirmek olduğunu belirten Baş, Ülkemiz genelinde görüldüğü yoğunlukta olmasa da zaman zaman ilçemizde de düğün merasimlerinde havaya ateş etme, izinsiz maytap ve havai fişek kullanımı, konvoy halinde klakson çalma, çevreyi rahatsız etme, araçlardan dışarı sarkma, düğün salonlarında çeşitli bahanelerle kavga gibi bir takım nahoş hadiseler meydana gelebilmektedir. Kış aylarına göre yaz ayları adeta ilçemizde düğün mevsimidir. Gençlerimizin hayatlarını birleştirdikleri bu güzel merasimlerine gölge düşmemesi bir sevincin, coşkunun paylaşılmasının da kurallarının olduğunun bilinmesi hususlarına dikkat çekmek amacıyla ilçe emniyet müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın kötü günlerinde olduğu kadar iyi günlerinde de yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla ilçemiz merkezinde yapılan düğünleri ziyaret etmeye başladık. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimizce bir bayan bir erkek polis memurundan oluşan bir ekip bu amaçla görevlendirilmiş olup günün anısına evlenen çiftlerimize çam sakızı çoban armağanı kabilinden bir kupayı da hediye etmektedirler. &[#]8217;Gözümüz Olun Huzurunuz Olalım&[#]8217; projesi çerçevesinde polisimize yönelik var olan güven ve desteği daha üst seviyelere taşımak amacıyla Toplum Destekli Polislik faaliyetlerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Bu vesileyle Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm gençlerimizin düğün törenlerini tebrik ediyor mutlu bir yuva kurmalarını temenni ediyoruz&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
120 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
172 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI