Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AK PARTİDEN TAZİYE ZİYARETİ

gundemeregli.com- AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler, Çaycuma&[#]8217;da meydana gelen faciada hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, beraberindeki yönetim kurulu üyesi partililer ile birlikte Osmanlı köyünde taziyelerde bulundu. Çaycuma ilçesindeki köprü faciasında hayatını kaybeden Ali Rıza Kaya&[#]8217;nın ailesine ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyarette ellerinden gelen destekleri vereceklerini ifade eden Başkan Metin Karaduman, &[#]8220;Bu gün Osmanlı köyüne Çaycuma köprüsünde vefat edenlerin taziye ziyaretlerine geldik. Bu cenazelerin bulunması gerçekten zor oldu. Biz olayın ardından ilk günden beri olayı takip ediyoruz. Geride kalan cenazeler için inşallah kısa zamanda bulunacağını umut ediyoruz. Ankara&[#]8217;dan ve İstanbul&[#]8217;dan gelen bütün kolluk kuvvetleri halen daha arama çalışmaları içerisindeler. İnşallah kısa sürede de onların cenazesine kavuşarak onların da defin işlemleri gerçekleşir diye temenni ediyoruz. Osmanlı köyünden üç cenaze vardı ancak halen daha Necati Azaklıoğlu&[#]8217;na henüz ulaşılamadı. Manevi olarak her zaman ailelerimizin yanındayız. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız ve yapmaya da devam edeceğiz. Hayatlarını kaybedenlere Allah&[#]8217;tan rahmet diliyorum. İnşallah diğer cenazelerin de bulunması temennisi ile ailelerimiz de biraz olsun rahatlar&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti heyeti Ali Rıza Kaya&[#]8217;nın ailesinin ardından Veli Kaya&[#]8217;nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Halen daha ulaşılamayan Necati Azaklıoğlu&[#]8217;nun ailesini ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Necati Azaklıoğlu&[#]8217;nun eşi Azime Azaklıoğlu&[#]8217;na baş sağlığı dileyerek taziyelerini bildirdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI