Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

FAKÜLTEDEN DOYUMSUZ GECE

gundemeregli.com- Kdz Ereğli Kredi Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere yönelik olarak gece düzenlendi.

Birbirinden güzel şiir ve müziklerin seslendirildiği gecede kurum sosyal etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Mesut Köseoğlu&[#]8217;nun hazırlayıp sunduğu programda, Kdz. Ereğli kredi yurtlar kurumunda güzel bir gece düzenlendi. Şiir-Müzik-Muhabbet başlığıyla düzenlenen program, gerek yurt öğrencileri, gerek organizasyondan haberdar olan diğer katılımcılarca yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Türk Edebiyatında kalitesini kanıtlamış şairlerin yanında, son dönemde kaliteli şiirler yazarak edebiyat dünyamıza güzel katkılarda bulunan önemli şairlerin, şiirlerine ve şiir anlayışlarına yer verildi. Ayrıca yurt bünyesi içerisinde şiirler yazan öğrencilerden Ali Bolat&[#]8217;da, istek üzerine bir şiiri seslendirdi.

Şiir-Müzik-Muhabbet isimli programda şiirlerden sonra, şiirin muhtevasına uygun müzikleri enstrümanlarıyla çok başarılı bir şekilde icra eden müzik ekibi yoğun alkış aldı. İki bölüme ayrılan programın birinci bölümünde popüler eserler veren sanatçıların duygusal eserleri seslendirildikten sonra, programın ikinci bölümünde dinleyicilerin de muhabbetle ve coşkuyla eşlik ettiği, birbirinden güzel türkülere de yer verildi.

Müzik ekibinde, gitarda Türkçe Eğitimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Birol Eş, Sınıf Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Emre Doğan, bağlamada Türkçe Eğitimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Ömer Altan, kemanda yine Türkçe Eğitimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Tuğba Çimen güzel eserleri ve türküleri enstrümanlarıyla söylenirken, Türkçe Eğitimi Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Derya Tekintomgaç&[#]8217;da güzel sesiyle bu güzel eserle seslendirdi.

Mesut Köseoğlu&[#]8217;nun seslendirdiği şiirlerle, anlattığı hikâyelerle, müzik ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Kdz. Ereğli Kredi ve Yurtlar Kurumu&[#]8217;nda 4 Mayıs Cuma akşamı, sanatla dolu bir geceye imza atıldı.

Programın sonunda Yurt Müdürü Dudu Çakan&[#]8217;ın düşüncelerini anlattığı ve gecenin değerlendirmesini yaptı.

Çakan, emeği geçen tüm öğrencilere teşekkürlerini sunduğu konuşmasında, öğrenciler için faydalı, onları geliştirecek olan böyle sosyal ve sanatsal etkinliklere devam edileceğinin sinyalleri de verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
562 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1504 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
877 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
214 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI