Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

...ONAYLANDI VE İMZALANDI

gundemereğli- Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından gerçekleştirilen 2011 Yılı Mali Destek İzlencesi Projeleri kapsamında Ereğli Belediyesi tarafından hazırlanan &[#]8220;Sevginin, Barışın, Dostluğun Sıcaklığı Karadeniz Ereğli&[#]8217;de Yaşanır&[#]8221; adlı proje için imza töreni düzenlendi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptığı açıklamada, BAKKA&[#]8217;ya, Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak biri kültür-turizm amaçlı ve engellilere meslek edindirmeyi amaçlayan iki proje sunduklarını, &[#]8220;Sevginin, Barışın, Dostluğun Sıcaklığı Karadeniz Ereğli&[#]8217;de Yaşanır&[#]8221; adlı kültür-turizm amaçlı projenin, mali destek almaya hak kazandığını söyledi. Proje ile ilgili bilgiler veren Posbıyık, &[#]8220;Kültür-turizm amaçlı yazılı ve görsel dokümanların yapımını içeren ´Sevginin, Barışın, Dostluğun Sıcaklığı Karadeniz Ereğli&[#]8217;de Yaşanır´ adlı tanıtım amaçlı proje, yazılı ve görsel dokümanların yapımını içermektedir. Projenin parasal portresinin toplam tutarı 104 bin 902 TL olup, bu tutarın yüzde 90&[#]8217;ını içeren 94 bin 412 TL hibe, yüzde 10&[#]8217;unu içeren 10 bin 490 TL belediyemizce karşılanacaktır. İlçemizden mali destek almaya hak almaya kazanmış Mesleki Eğitim Merkezi&[#]8217;nin sunduğu &[#]8216;Ahşabın Gücü Engelleri Aşıyor&[#]8217;, Endüstri Meslek Lisesi&[#]8217;nin sunduğu &[#]8216;Profesyonel Web Programcısı&[#]8217; adlı projelerde de Belediyemiz iştirakçi konumundadır. 6 adet söyleşi, üç adet eğitim ve bilgilendirme toplantısı ve bir adet proje tanıtım toplantısı olmak üzere toplam on etkinlikten oluşan toplantılar, turizm işletme belgeli tesislerde ve Belediye Nikah Salonu&[#]8217;nda yapılacak. Bu tanıtım ve eğitsel amaçlı toplantılarda konular, Başkanlık Danışmanı Raif Tokel tarafından interaktif yöntemle işlenecek. Proje kapsamında üretilen toplam on bir kalemden oluşan tanıtım amaçlı yazılı ve görsel yazılı ve görsel dokümanlar sergilenerek, halkımızın bilgisine ve beğenisine sunulacak&[#]8221; dedi.
BAKKA&[#]8217;nın Zonguldak&[#]8217;taki merkez binasında düzenlenen imza töreninde protokole Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel imza koydu. İmza töreninde konuşan Tezel, son dönemlerdeki önemli yatırım ve atılımları ile ülkenin önde gelen başarılı belediyeleri arasında kendisine yer edinen Karadeniz Ereğli Belediyesi ile bir projede ortak çalışma şansını elde etmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da açıklamasında, BAKKA tarafından onaylanan proje ile Ereğli&[#]8217;nin sevgi, barış ve dostluk kenti olduğunu daha geniş kitlelere duyuracaklarını ifade etti.
Posbıyık, ayrıca projenin hayata geçmesiyle birlikte Başkan Danışmanı Raif Tokel&[#]8217;in öncülüğünde bir büro oluşturacaklarını, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında açılacak bu büroda BAKKA projesinin tüm çalışmalarını en sağlıklı şekilde yürüteceklerini söyledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI