Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

DÜREN KENTİNİN AYRI BİR YERİ VAR

gundemeregli.com- Kardeş Kent Protokolü kapsamındaki etkinlikler için Kdz. Ereğli&[#]8217;ye gelen Almanya&[#]8217;nın Düren Kenti Belediyesi İtfaiye Teşkilatı heyeti için, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından yemek düzenlendi.
Şinasibey Restoran&[#]8217;da düzenlenen yemeğe; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediyenin bazı daire müdürleri ile birlikte Düren Belediyesi İtfaiye Müdürü Johannes Rothkranz ve beraberindekiler katıldı. Yemekte yaptığı konuşmayla konuklarını selamlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yunanistan&[#]8217;ın Hydra kenti ile başlayan kardeş kent çalışmalarında büyük başarılar sağlandığını belirterek, Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin kardeş kentleri arasında da Almanya&[#]8217;nın Düren kentinin ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Düren Belediye Başkanı ile birlikte sevgi dolu bir çalışma ortamı oluşturduklarını belirten Posbıyık, &[#]8220;Düren kentinin çok azimli bir belediye başkanı var. Düren ile kardeşliğimizi sürdürmekten dolayı büyük bir mutluluk içinde olduğumu belirtmek istiyorum. Sayın Başkan ile yaptığımız protokol gereği ilk çalışmalarımızı itfaiye teşkilatlarımız arasında gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın ardından da eğitim kurumlarımız arasındaki işbirliği çalışmalarına geçeceğiz. Bunun sonrasında da doktorlarımızı ve iş adamlarımızı, benzer ziyaretlerle bir araya getireceğiz. Bizim en büyük arzularımızdan biri, iki kent arasında ticari ilişkileri gerçekleştirebilmek&[#]8221; dedi.
Düren Belediyesi İtfaiye Müdürü Johannes Rothkranz da, davetlilerle hitaben yaptığı konuşmada, Kdz.Ereğli&[#]8217;de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye ayak bastığı ilk andan itibaren büyük bir şaşkınlık yaşadığını ve tahmin ettiğinden çok daha modern ve yaşanılabilir bir kent gördüğünü belirten Rothkranz, Kdz. Ereğli ve Karadeniz Ereğli Belediyesi çok canlı. Almanya&[#]8217;ya döndüğümüzde sizlerle ilgili olumlu düşüncelerimizi paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bir haftalık ziyaretimizi de olumlu çalışmalarla doldurup ilerisi için yatırıma dönüştürmek istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Yaklaşık üç saat süren yemekte, yapılan bu konuşmaların ardından eğlenceli anlar yaşandı. Kdz. Ereğli Belediyesi yönetici ve çalışanlarının Alman konuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdikleri gecede eğlence de zaman zaman had safhaya ulaştı. Ereğlili ve Dürenli itfaiyecilerin, yerel müzik eşliğinde sahnede gösterdikleri performans da geceyi damgasını vurdu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1512 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
920 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI