Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MEDYANBAŞI, MEYDAN PARK´A DÖNDÜ

gundemeregli.com- Her üç kişiden birine araç düşen Ereğli&[#]8217;de sürücüler otopark ücreti ödememek için esnafı zor durumda bırakıyor.

Ereğli ilçesi Meydanbaşına gelişi güzel araçlarını park eden sürücüler bölge esnafının ve trafikte seyir eden araç şoförlerin tepkisine neden oluyor.

Özellikle caddeden otopark ücreti alınmaması sebebiyle araçların yoğunlukta tercih ettiği cadde olan meydanbaşının adı halk dilinde beleş parka çıktı.

Meydanbaşı  bölgesinde gelişi güzel park eden özel araçların iş yapmalarını engellediğini belirten esnaf, belediyeden köklü çözüm istiyor.
Cadde de kaldırımları ve geçici park alanlarını araçların kapatması sonucu dükkanlarının önünün kapandığını ve satış yapamadıklarını dile getiren çarşı esnafı;  Bölgeye park eden araçlar nedeniyle iş yapamaz hale geldik. Bu sorunun çözülmesi için başvurmadığımız yer kalmadı. Bizler binlerce lira kira ödüyoruz ve yanımızda bir sürü insan çalıştırıyoruz. 5 lira park parası ödememek için bizim ekmeğimizle oynuyorlar. Yazıktır, günahtır. Buraya gelişi güzel yapılan araç parkı ile insanlar yürüyemez hale geldikleri gibi her gün park yüzünden pek çok kişi kavga eder olduk. Sorununun çözümü bekliyoruz.&[#]8221; dedi.

Ereğli&[#]8217;nin en fazla tercih edilen yol güzergahı olan meydanbaşında özellikle iş çıkışı trafik kilitlenirken, ilçenin en büyük problemlerinden biri otopark çözüm bekleyen sorunların başında geliyor.

Bölge insanı alternatif yol güzergahların artırılmasını ve araçların geliş-güzel park yapmasına müsaade edilememesi bekliyor.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI