Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERDOĞAN HİZMETİ SEVİYOR

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, topluma hizmet etme noktasında elinden geleni yaptığını bildirildi.

Erdoğan, Gazetemiz Ereğli merkez bürosunda gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Yazı İşleri Müdürümüz Yasin Ören ile görüşmesinde yaptığı konuşmasında,  Dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Verem taramalarımızı aralıksız sürdüğünü ifade eden Erdoğan,  şunları söyledi:

&[#]8220;Geçmiş yıllarda bölgemizi etkisi altına alan verem hastalığı ile mücadelede yapılan çalışmalar neticesinde yüzde 90 oranında başarı sağlanmıştır. Geçmişte verem hastaları tespit etmiş ve bu hastaları iyileştirmiştik. Yine köy ve beldelerimizde mutat kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, köyde yaşayan ve dispanserimizde tespit edilen veremli hastalara kumanya yardımında bulunuyoruz. Karadeniz Ereğli Verem Savaş Derneği olarak yaptığımız verem taramalarında tespit ettiğimiz hastaları Verem Savaş dispanserine yönlendirerek, burada tedavi edilmesini, gerek görüldüğünde ise şehir dışındaki tam donanımlı hastanelerde tedavisini sağlıyoruz. Ayrıca, verem hastası fakir ailelere de gıda yardımlarında bulunarak iyi bir beslenme ile hastalıktan daha çabuk kurtulmaları için çaba gösteriyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla topluma hizmet etmeye çalışıyoruz dedi.

Eser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  verem savaş derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve oldukça başarılı olduklarını kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI