Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TRAFİK KEŞMEKEŞLİĞİ SON BULSUN

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Ahmet Küçük, Özel Sürücü kurslarının Cumartesi günleri de kullanması ile birlikte trafik yoğunluğunun arttığı Çetin Apatay Bulvarındaki keşmekeşliğin giderilmesi için Ereğli kaymakamlığı nezninde girişim başlattı.

Başkan Vekili Küçük,  İlçede trafik konusunda ele alınması gereken büyük sorunların bulunduğuna dikkat çekerek,  yol kenarındaki ceplerden,  uygunsuz parklara, gereksiz trafik yoğunluğundan,  taksi durak çevresinde alkollülerin şoförlere verdiği rahatsızlığa varılıncaya kadar pek çok konuda sürücülerin yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

ÇETiN APATAY RAHATLATILMALI

Ereğli&[#]8217;de en büyük sorun olarak trafiği gördüklerini ve üyesi olan sürücülerin bu sorunları kendilerine sıklıkla ilettiğinin altını çizen Küçük, bizim görevimiz üye ve sürücülerimizin sorun ve isteklerini dile getirmek. Bu doğrultuda Ereğli kaymakamlığı nezninde bazı girişimlerimiz oldu.  Bu girişimlerimizden bir tanesi,  ilçemizde faaliyetlerini sürdüren Özle sürücü kursları sınav alanı olarak cumartesi günleri Çetin Apatay bulvarı alt yolu kullanmaktadır.  Sürücü kurslarına bu yolda sınav mücadelesi verildiği zaman,  ilçemizde bugünkü nüfus yoğunluğu e motorlu araç yoktu.   Özel hastane yoktu,  ayrıca Cumartesi pazarı bu mevkiinde bulunmuyordu. 

Bu yolda şu anda Cumartesi günleri çok trafik yoğunluğu olmakta, yolun her iki tarafına araçlar park etmekte, Alaplı Özel Halk Otobüsleri, Gülüç Otobüsleri ve köylere çalışan araçlar yolcu almak için Özel Ekomar Hastanesi ve Cumartesi pazarı civarında durarak çift sıra yapmakta buradaki trafik akışını yavaşlatmaktadırlar. Şoförler Odası olarak önerimiz Özel Sürücü Kurslarının Cumartesi yaptıkları sınavların Kemer mevkii tarafındaki yolların müsait olması nedeniyle orada yapılması, bu uygun görülmezse sınavların alt yolda daha sakin olduğu için Pazar günleri yapılmasının uygun olacağı görüşündeyiz. Bu konunun görüşülmek üzere İlçe Trafik Komisyona havale edilmesini kaymakamlık makamına talep ettik.&[#]8221; dedi.

ALKOLLÜLERE ENGEL OLUNSUN

Taksiciler Derneği&[#]8217;nin kendilerinden bazı taleplerinin olduğunu da ifade eden küçük şunları söyledi:

&[#]8220;Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Odamıza şikayet dilekçesinde bulundu, Pazar Taksi Durağı civarında, Murat Taksi Durağı&[#]8217;nın yanında bulunan PTT binasının arkasında ve Sahil Taksi Durağı civarında saat 21.00&[#]8217;den sabah saat: 04.00&[#]8217;e kadar bazı kişiler içki içtiklerini, etrafı rahatsız etmekte olduklarını ve taksilere binen ailelerin bu durumdan çok rahatsız olduklarını belirtmekteler. İlçemizdeki taksici esnafımızın ve bu araçlardan yararlanan vatandaşlarımız huzurunun sağlanması için, etrafa rahatsızlık veren bu kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Ereğli&[#]8217;de bu sorunların çözüm şart, trafik çile olmakta çıkmalı, sürücüler sıkıntılarını aşmalıdır&[#]8221;

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
154 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
234 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
673 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI