Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

FUTBOLCULARA MORAL

gundemeregli.com- Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Spor Toto 3. Lig. 2. Grup&[#]8217;ta mücadele eden ve hafta sonunda sezonun son maçına çıkacak olan Kilimli Belediyespor&[#]8217;lu futbolcuları ve kulüp yöneticilerini ziyaret etti.
Zonguldak&[#]8217;ın Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, hafta sonunda ligde kalmak için hayati önem taşıyan bir maça çıkacak olan Kilimli Belediyespor&[#]8217;un futbolcu ve yöneticilerini ziyaret etti. İlk olarak Kulüp Başkanı Engin Aygün&[#]8217;ü ziyaret ederek çiçek veren Başkan Özdemir, hafta sonundaki maçta başarılar diledi. Takıma güvendiğini söyleyen Özdemir, &[#]8220;Öncelikle beldem adına profesyonel ligde bölgemizin ve kentimizin tek mücadele eden takımı Kilimli Belediyespor&[#]8217;umuzu 3. lige çıkartan Kulüp Başkanımız Engin Aygün ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ahlaklı ve sportmence mücadele etmeleri, örnek bir davranış sergilemelerinden dolayı da kendilerini kutlamak istiyorum. Tabi ki profesyonel ligde yenmek de var, yenilmekte var. Her şeyden önce &[#]8216;adam&[#]8217; gibi çıkacağız ve mücadelemizi yapacağız. Kritik bir zamandayız ve kritik maç öncesindeyiz. Futbolcularımızın kazanacaklarından hiç kuşkumuz yok. Biz kazanacaklarına eminiz. Ama sonuçta şans oyunudur. Her ne kadar iyi de oynasanız bazen şans tutmuyor. Öyle bir durum olsa bile bu kadar emek verilen bir takımı, yöneticilerinden futbolcusuna kadar bir maçtan sonra yıkmak niyetinde değiliz. Bunu da herkes böyle bilsin. Burada durmak ve burada mücadele etmek zaten başarıdır. Başkan Aygün, nezdinde başta kendisi olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımızı, teknik yönetimimiz ve futbolcularımızın hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Onlara Cumartesi günü oynanacak maçta başarılar diliyorum. Stres yapmasınlar. Zaten kazanmak için maça çıkıyorlar. Tüm Kilimli inanmış ve kenetlenmiş durumda. Taraftarımız bizi bu güne kadar yalnız bırakmadı. Özellikle yarın ki maçta da bizlerle beraber olacağına inanıyorum. Burada ligde kalmak bizim için, her şey demek değildir, düşmek de her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bunu da herkes bilsin. Ama çocuklarımız, her zamanki gibi, Kilimli Belediyespor&[#]8217;a yakışır şekilde yani aslanlar gibi çıkacaklar ve mücadele edecekler. Asla bize &[#]8216;kimse oynamadı da, şöyle oldu da, böyle oldu da, kaybetti&[#]8217; diye bir söylemde bulunamadı. Çünkü biz, hep şanssızlıklara esir olduk. Maçlara gelenler, yakinen takımı takip edenler bilmektedir. Hep şanssızlıklar yüzünden bazı puanlar kaybettik. Bunlar da futbolun cilvesidir, belki de güzelliğidir. Allah mahcup etmesin. Allah muvaffak etsin&[#]8221; dedi. Hafta sonunda oynanacak maçı Kilimli Belediyespor&[#]8217;un yeneceğini, üç puan alacağını söyledi. Ziyaret nedeniyle Başkan Özdemir&[#]8217;e teşekkür eden Aygün ise şöyle konuştu:
&[#]8220;Şu ana kadar centilmenliğimizi biz sürdürüyoruz. Yarın ki maçımız çok önemli bir maç ama Kilimli Belediyespor&[#]8217;un, bu zamana kadar önemsiz ve sıkıntısız bir tane maçını bile hatırlamıyorum. Bizim futbolcularımız alışıklar. Öncelikle centilmenlik çerçevesinde alnımızın akıyla, futbolcularımızın bu maçın üstesinden geleceklerine güvenim tam ve sonsuzdur. Şuanda olmamamız gereken, bir yerdeyiz. Puan olarak da, durum olarak da. Bizim kimseyle de bir işimiz yok. Yarın ki puan durumumuza göre yani galip geldiğimiz takdirde ligde kalıyoruz. İnşallah da bunu başarabilecek gücümüz var. Taraftarımızı da maçta göreceğiz. Kilimli&[#]8217;nin hak ettiği yerde, profesyonel ligde kalacağından benim bir şüphemiz yok. Tabii futbol bu, ters bir durum olabilir ve her şeye de hazırlıklıyız. Futbolda nasıl şampiyon olduğumuz zaman seviniyorsak, bununla gurur duyuyorsak, tabi ki bazı takımlar da küme düşecek. Ama biz bu düşen takımlardan olmak istemiyoruz. Yarın inşallah hep birlikte bu güzel mutluluğu ve sevinci hep birlikte paylaşacağız. Yarın ki maçta 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan bu. Belki de 3 puana gerek bile kalmayacak. Tabi ki 3 puanı bir veya iki farklı skorla kazanacağımızı düşünüyorum.&[#]8221;
Seçkin Özdemir ardından, sezonun son antrenmanlarını yapan teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti. Başkan Özdemir, Teknik Direktör Raşit Çalık ve futbolcularla tek tek tokalaşarak, başarı diledi. Özdemir, Çalık&[#]8217;a, &[#]8220;Yarın düşmeyeceğiz ben inanıyorum. Allah&[#]8217;ta muvaffak edecek güzelde olacak yani. Ben inanıyorum. Kilimli olarak seni seviyoruz&[#]8221; dedi. Çalık ise, &[#]8220;Düşmeyeceğiz Allah&[#]8217;ın izniyle. Sıkıntı yok. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Zor bir maç olacak bizim için ama her şeyimizle bu maça hazırız. Kimse endişelenmesin, şüphelenmesin. Yarın Allah&[#]8217;ın izniyle saat 17.00&[#]8217;de ligdeyiz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
633 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
836 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI