Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GMİS TAKTİRLE İZLENİYOR

gundemereglli.com- Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kamuran Öner, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş&[#]8217;ı ziyaret etti.
14-20 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kamuran Öner, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreter Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilat Sekreteri Osman Tutkun&[#]8217;da hazır bulundu. Zonguldak&[#]8217;ın emek-yoğun çalışan bir il olması nedeniyle, sosyal güvenlik konusunda da aynı oranda bilinçlilik taşıdığını vurgulayan Öner, &[#]8220;14-20 Mayıs sosyal güvenlik haftası olarak kutlanmaktadır. Bu haftada sosyal güvenlik konusunda halkımızın bilinçlenmesi için etkinlikler düzenlemekteyiz. Zonguldak bu konuda diğer illerimize göre çok daha bilinçli. Ülkemizde en yüksek oranlı emekli ve SGK&[#]8217;lı çalışan bu ilimizde. Sizlerin sendika olarak bu konudaki çabalarınızı da takdirle izliyoruz ve teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
GMİS Genel Başkanı Alabaş, sosyal güvenlik haftası kapsamında yapılan ziyaretten memnunluk duyduğunu belirterek, &[#]8220;14-20 Mayıs haftası çalışanlarımızın sosyal güvenliğe dikkati çekmek, önemini vurgulamak için düzenlenmiş bir haftamız. Maden işçisinin mesleği de en zor mesleklerin başında gelmektedir. Bu nedenle madencide sosyal güvenlik bilinci yüksektir. Ve eskiden Zonguldak&[#]8217;ta sigortası olmayana kız verilmezdi. Yani Zonguldak ve bölge halkımızda sosyal güvenlik bilinci ülkemizde en üst düzeydedir. Ben bizlere bu hafta nedeniyle yaptığınız anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz. Sizlerle her zaman birlikteyiz, dayanışma içindeyiz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
130 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
200 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
639 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI