Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

OKULLARA ZİYARET

gundemeregli.com-Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Vali Erol Ayyıldız, Alaplı İMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve A.Zeki Atalay İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Vali Erol Ayyıldız, Alaplı İMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve A.Zeki Atalay  İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

İlk olarak Alaplı Teknik Meslek Lisesini ziyaret eden, Milletvekili Candan ve Vali Ayyıldız, 6.  Robot yarışmasında Türkiye 5. olan Osmanlı adlı robotu inceleyerek bilgiler aldı.

Ayyıldız, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Üniversitelerin arasında bir meslek lisesinin 5. olması bana göre anlamlı olduğunu düşünüyorum. Burada emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Vali Ayyıldız, ve beraberindekiler daha sonra TUBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği çerçevesinde Bu Benim Eserim&[#]8221; projesi kapsamında &[#]8220;Peygamberdevesi ile El Ele Yaşasın Doğal Mücadele&[#]8221; adlı proje ile Türkiye 1. olan Cem Çınar Er&[#]8217;i okulunda ziyaret etti. Er, ile Müdür odasında sohbet eden Vali Ayyıldız, &[#]8220;Öğrencimizin başarısından dolayı kutladığını belirtti.

Ziyaretlere, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Vali Erol Ayyıldız, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş,  Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI