Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Başkan Tetiker'den Teknopark müjdesi

Başkan Tetiker'den Teknopark müjdesi

Zonguldakın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde Teknopark kurulması kararının resmi gazetede yayınlandığını açıkladı.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Zonguldaka kurulacak Teknoparkın bölgede mevcut sanayilerin gelişmesine ve yenilerinin kurulmasına katkı sağlayacağını söyledi. Tetiker yazılı olarak yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü ile birlikte temelini 2017 Mart ayında attığımız ve odamızın da kurucu ortağı olduğu Teknopark kurulmuştur. Zonguldakta Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirmek, teknolojisi yüksek sanayi kuruluşlarını çekerek ve yenilerinin kurulmasını sağlayarak kentteki sanayi çeşitliliğini artırmasını ve bölge ekonomisini canlandırmasını amaçladığımız Teknopark; ilgili Bakanlar Kurulunun 2017/10806 sayılı kararı ile 30 Eylül 2017 tarihli ve 30196 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak kurulmuştur. Kurulan Teknoparkın bölge ekonomisine önemli bir katma değer sağlamasını bekliyoruz. Üyelerimiz Teknoparkların sağlamış olduğu tüm vergi muafiyeti ve teşviklerden faydalanabileceklerdir.
Başkan Tetiker Teknopark kuruluş aşamasında göstermiş oldukları desteklerinden dolayı Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, bölge milletvekilleri, BEÜ Rektörü Mahmut Özer ve bölge oda başkanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1505 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
914 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
215 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI