Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ&8217;NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli İlçesi Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar&[#]8217;ın da katılacağı MÜSİAD&[#]8217;ın 77. Genel idare kurulu toplantısına ilk kez ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.   

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından 08-09 Haziran&[#]8217;da ev sahipliğini yapacağı iki büyük organizasyon hakkında Büyük Anadolu Ereğli Otelde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, MÜSİAD  Kdz Ereğli Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı, MÜSİAD  Kdz Ereğli Şube Başkan Yardımcısı Abdülkadir  Çınar, MÜSİAD  Kdz. Ereğli Şubesi  Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çatalçam ve üyeler  katıldı.

BÜYÜK BİR ORGANİZASYON

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Kdz .Ereğli Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek şunları ifade etti:  &[#]8220;Her yıl Kdz Ereğli ve Alaplı ilçeleri  Lise ve dengi okullarından mezun olan öğrencilerimizin ödüllendirilmeleri amacıyla MÜSİAD  Başarı Ödül töreni  programı adı altında bir organizasyon düzenleyerek başarılı öğrencilerimizi onure etmeye çalışmaktayız. Derneğimizin en önemli aktivitelerinden olan ve genel merkezimiz tarafından diğer şubelerimize örnek bir faaliyet olarak gösterile bu yıl 16.sını gerçekleştireceğimiz MÜSİAD başarı ödül töreni programımız kapsamında Kdz Ereğli ve Alaplı İlçe Milli Eğitim müdürlüklerine bağlı 30 adet lise ve dengi okuldan ilk üç dereceye girerek mezun olacak toplam 90 öğrencimiz başarılarından dolayı ödüllendirilecektir.&[#]8221;

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

Bugüne kadar yüzlercwe öğreciye ödül verdiklerini de kaydeden Yazıcı,  &[#]8220;Bu güne kadar gerçekleştirilmiş olduğumuz 15. Ödül töreni program kapsamında 328 okuldan 328 okul birincisi 305 okul ikincisi ve 305 okul üçüncüsü olmak üzere toplamda 938 öğrencimiz ödüllendirilmiş olup bu yıl düzenleyeceğimiz 16.MÜSİAD başarı ödül törenimiz ile başarılarından dolayı ödüllendirdiğimiz öğrenci sayısı 1028&[#]8217;i bulacaktır.&[#]8221;

77. GENEL İDARE KURULU TOPLANTISI PROGRAMI

İki organizasyonun aynı anda yapılacağı da kaydeden Yazıcı, sözlerini şu şekilde tamamladı:

&[#]8220;MÜSİAD başarı ödül töreni programımız ile eş zamanlı olarak derneğimiz faaliyetlerinin yanı sıra ulusal ve bölgesel gündemin değerlendirilmesi amacıyla MÜSİAD&[#]8217;ın genel merkez ve şubelerinin yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla üç ayda bir düzenlenen genel idare kurulu toplantımızın 77.sine ev sahipliği yapacağız.

Şubemizin ev sahipliğinde ilk defa düzenlenecek olan genel idare kurulu toplantımıza TC Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yeni Genel Başkanımız Nail Olpak&[#]8217;ın yanı sıra genel merkez yönetim ve sektör  kurulu üyelerimiz  derneğimizin yurt içinde faaliyette bulunan 33 şubesinin yönetim kurulu Başkanları  ve üyeleri  yine derneğimizin genel ağırlığı Almanya olmak üzere yurt dışı temsilciliklerinin başkan ve üyelerinden oluşan yaklaşık 150 seçkin iş adamı katılım  sağlayacaktır.

Genel idare kurulu toplantımıza katılacak TC Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar &[#]8216;a &[#]8216;&[#]8217;Kentsel dönüşüm mütekabiliyet ve 2B yasalarına &[#]8216;&[#]8217;ilişkin görüşlerle bakanlığın ilgi alanına giren konular hakkında sorunlar çözüm önerileri hakkında sunumlar yapılacaktır.

Genel İdare  Kurulu Gala yemeği programımız ve Eş  zamanlı düzenlenecek MÜSİAD  Başarı Ödül Töreni programımıza Genel İdare Kurulu toplantımız katılımcılarının  yanı sıra bölgemiz Kamu Kurum  ve kuruluş  temsilcileri sivil toplum kuruluşu  Temsilcileri, ödül alacak öğrencilerimiz  ve aileleri ulusal ve yerel  basın temsilcileriyle  misafirlerimizden oluşan yaklaşık 600 kişinin katılımını  bekliyoruz

Toplantıların bitmesi akabinde düzenlenecek  Erdemir  ve Cehennem ağzı mağaraları  gezileri  ile genel idare kurulumuz sona erecektir.&[#]8221; 

BÖLGEMİZE KATKI SAĞLAMA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Bölgemizdeki dinamiklerin harekete geçirilmesinin ancak birlik ve beraberliğin oluşturulmasıyla, ortak akıl ve bölgesel menfaatler çerçevesinde bir araya gelinmesiyle sağlanabilecek bir durum olduğunu sürekli dile getiriyor, bu konuda çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz.

BASIN MENSUPLARINA, ŞÜKRANLARIMIZI SUNMAYI BİR BORÇ BİLMEKTEYİM

Kamuoyunun yönlendirilmesinde Vatandaşlarımıza aktarmış olduğumuz bilgilerin büyük bir önem arz etmesi gerçeğinden harekete üstlenmiş olduğunuz görevde hepinize başarılar dilerken, bu güne kadar gerek programlarımıza katılarak gerek basın bültenlerimizi yayınlayarak  gerekse birebir  yapmış olduğumuz röportajlarda faaliyetlerimizin  kamuoyuna  iletilmesi noktasında  derneğimize göstermiş olduğunuz  hassasiyetten dolayı şahsım ve tüm üyelerimiz adına hepinize şükranlarımızı sunmayı bir borç bilmekteyim

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken bu günün hem Türk tarihi hem de dünya tarihi için önemli bir olay olan İstanbul&[#]8217;un Fetih yıldönümü olması nedeniyle Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v.)tarafından söylenmiş olan  &[#]8216;&[#]8217;Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan onu fetheden asker ne güzel askerdir&[#]8217;&[#]8217;sözlerine mazhar ola büyük kumandan Fatih Sultan Mehmet Han&[#]8217;ı ve fetihte görev alan tüm askerlerimizle, vatanımız bekası ve selameti için şehit olan tüm askerlerimizi rahmetle anmak isterim.

TOPLANTI PROGRAMLARI ŞU ŞEKİLDE;

08 HAZİRAN 2012,CUMA-BÜYÜK ANADOLU EREĞLİ OTEL

Saat:15.00- 18.00 Genel idare kurulu programı (1.oturum basına açık)

Saat:19.00- 22.30 genel idare kurulu gala yemeği ve MÜSİAD Başarı ödül programı

09 HAZİRAN 2012,CUMARTESİ-BÜYÜK ANADOLU EREĞLİ OTEL

Saat:09.00-12.00 başkanlar toplantısı, teşkilatlanma komisyonu toplantısı, sektör kurulları komisyonu, Başkanlar toplantısı(Toplantımız içe dönük yapılacaktır)

Saat:13:00- 14:00 genel idare kurulu katılımcılarıyla şehir merkezi ve sahil gezisi(basına açık)

Saat:15.00-19.00 Erdemir ve Cehennem ağzı mağaraları gezisi(genel idare kurulu katılımcıları için)

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
622 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI