Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK VELİAHT MI ARIYOR?

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yirmi yıla yaklaşan belediye başkanlığı dönemi boyunca, bu görevi üstlenecek insanların ortaya çıkmamasını yadırgadığını kaydederek,  &[#]8220;Belediye Başkanlığına ciddi olarak talip olacak birini bulduğum an ben de kendisini destekleyeceğim&[#]8221; dedi.

Makamında  kısa adı EVEDER olan Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma ve Spor Kulübü  Derneği Başkanı Kemal Baytekin ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Posbıyık burada yaptığı konuşmada, geleceğe yönelik açıklamalarda bulundu.

Ziyarette gerek Baytekin gerekse de Başkan Posbıyık çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Önceki günü saat 10.30&[#]8217;da gerçekleştirilen ziyarette EVEDER Başkanı Kemal Baytekin&[#]8217;in yanı sıra 2. Başkan Hikmet Uzuner, Bülent Saban, Mali Sekreter Haluk Öznar, Üyeler Aziz Boy, Nizamettin Çiftçi, Ahmet Gökbulut, İsmail Köktürk ve Lokal Müdürü Dursun Ali Bostan da hazır bulundu. 

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede EVEDER yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile EVEDER Başkanı Kemal Baytekin arasında önemli sözlerin sarf edildiği bir diyalog yaşandı.

BAYTEKİN: &[#]8220;SİZ, KARADENİZ EREĞLİ&[#]8217;DE TARİH YAZDINIZ.&[#]8221;

Ziyarette Başkan Posbıyık&[#]8217;a hitaben duygularını dile getiren EVEDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Baytekin, övgü dolu sözler sarf etti. Baytekin konuşmasında; &[#]8220;Halil Posbıyık&[#]8217;ın Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye verdiği hizmetler hiçbir zaman unutulamaz, inkar edilemez. Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin tarihi, Halil Posbıyık&[#]8217;tan önce ve Halil Posbıyık&[#]8217;tan sonra olarak yazılacak ileride. Siz, Karadeniz Ereğli&[#]8217;de bir dönemin başlangıcı oldunuz&[#]8230;&[#]8221;, dedi. Baytekin sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:

&[#]8220;BİR HALİL POSBIYIK GERÇEĞİ VAR.&[#]8221;

&[#]8220;&[#]8230; Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin bugün neresine bakarsak bakalım, bir Halil Posbıyık gerçeği görüyoruz. Mahallesinden, sahiline kadar&[#]8230; Biz de Karadeniz Ereğli için yaptığınız hizmetler ve verdiğiniz korkusuzca mücadelelerde size destek vermeye çalışıyoruz. Her zaman da yanınızdayız. Biz Karadeniz Ereğli&[#]8217;de her zaman birbirlerini seven insanların olduğu bir toplum görmek istiyoruz. Bunu en iyi örneğini de siz veriyorsunuz. Karadeniz Ereğli&[#]8217;de, barışık bir toplum liderliğini çok güzel yapıyorsunuz.&[#]8221;

BAŞKAN POSBIYIK: &[#]8220;YİRMİ YILDIR HEYECANIMI HİÇ KAYBETMEDİM.&[#]8221;

Baytekin&[#]8217;in ifadeleri için kendisine teşekkür eden Başkan Posbıyık da konuklarına Belediye&[#]8217;nin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, muhalif partinin belediyesi olmalarına rağmen ülke genelinde hatırı sayılır çalışma ve projelere imza attıklarını ifade ederek, 1994 yılından bu yana heyecanını hiç kaybetmeden görevini yerine getirmeye özen gösterdiğini söyledi. Yirmi yıla yaklaşan belediye başkanlığı dönemi boyunca, bu görevi üstlenecek insanların ortaya çıkmamasını yadırgadığını kaydeden Başkan Posbıyık; &[#]8220;Belediye Başkanlığına ciddi olarak talip olacak birini bulduğum an ben de kendisini destekleyeceğim&[#]8230;&[#]8221;, dedi.

&[#]8220;DEĞERİMİ İLERDE ANLAYACAKLAR.&[#]8221;

Kendisine yıllardır kent halkının büyük destek verdiğini hatırlatan Başkan Posbıyık, buna rağmen belli bir kesimin kendisini bir türlü anlayamadığını söyledi. Bu kesimlerin durmadan üzerine geldiklerini iddia eden Başkan Posbıyık, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: &[#]8220;&[#]8230; Bu kesimler, siyasi başarılarımı kıskandıkları için üzerime geliyorlar. Ben zannediyorum ki, öldükten sonra kıymetimi anlayacaklar. Ben buradan ayrıldıktan sonra bu işin ne denli zor ve sıkıntılarının çok olduğunu insanlar görecek; işte o zaman değerimizi anlayacaklar. Ben iyi bir liderim. Liderlik, eğitimle olan bir iş değil. Doğuştan lider olarak yaratmış beni Allah. Herkesin bir özelliği var. Benim de özelliğim bu. Karadeniz Ereğli&[#]8217;yi de en iyi şekilde yönetmeye çalışıyorum. Ben yeri geldiğinde Karadeniz Ereğli için hayat-memat mücadelesi veriyorum. Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin menfaatlerini korumaya çalışıyorum, hiç kimseyi taktığım falan da yok. Bana, belediye başkanlığı rütbesini Karadeniz Ereğli halkı verdi. Bazı sözlerimi de maalesef belli çevreler istismar ediyorlar. Ben ilkeli bir adamım, ilkelerimden de asla taviz vermem. Yumuşak yüzle yanıma gelene de ciğerimi vermeye hazırım. Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin menfaatine olmayan hiçbir şeye de onay vermem asla mümkün değildir. Ben geldiğim yeri asla unutmadım; unutmayarak da Karadeniz Ereğli için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Kenar mahalleden geldiğim için de oradaki halkın neler istediğini gayet iyi biliyorum. Başarılı olmamın nedenlerinden bir tanesi de o. O halkın arasına girip onlar gibi yaşayabiliyorum. Tek amacım, Karadeniz Ereğli için bir şeyler yapabilmek.&[#]8221;

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
95 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
592 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
552 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1494 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
903 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
211 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI