Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

LÖSEV DUR DURAK BİLMİYOR

gundemeregli.com- Lösemili çocuklar için gecesini gündüzüne katan LÖSEV, önemli çalışmalara imza atamaya devam ediyor.

Vakıf yetkilileri, LÖSEV&[#]8217;in önemini anlatmak için gece gündüz çalışıyor.

11.Uluslararası Lösemili çocuklar haftası etkinliği kapsamında çocuklar vakfı temsilcileri başta Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı Zonguldak İl Temsilcisi Zeki Erkez, Karadeniz Bölge Temsilcisi Ankara Lösev&[#]8217;de görevli Gülhan Erbil, Gönüllü Lösev Görevlisi Dilek Çimenoğlu Lösemi hastası çocuklar ve ailelerinin katıldığı etkinlikte başta Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Genç&[#]8217;i makamında sırasıyla ziyaret etti.

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN

Lösemili Çocuklar Vakfı Zonguldak İl Temsilcisi Zeki Erkez, Kdz Ereğli Belediyesine yaptıkları ziyarette yaptığı konuşmada, çocukları mutlu etmek için çalıştıklarını kaydederek şunları ifade etti:

&[#]8220;Bu etkinliğimiz 26 Mayıs ta başladı ve devam ediyor. 1 Haziran&[#]8217;da sona erecek. Bu vesile ile de geçen yıl Alaplı&[#]8217;da yapmıştık. Bu yılda Ereğli&[#]8217;mizde yapmayı planladık. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Yılda bir de olsa amacımız çocuklarımızı mutlu etmek, onlara moral motivasyon vermek&[#]8217;&[#]8217;dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN HEP YANINDAYIZ

Kdz. Ereğli Belediyesi Başkanı Halil Posbıyık yaptığı konuşmasında; LÖSEV&[#]8217;in önemine değinerek, şunları söyledi:

&[#]8220;Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum çok önemli konuda görev yapıyorsunuz tabi ki ailelerde asıl fedakarlık yapanlar, çocuklarına sahip çıkmak, sosyal ilişkilerde ön plana çıkarmak için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Öncelikle yönetim kuruluna sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum. Biz Ereğli Belediyesi olarak çocuklarımızın yanındayız, bu olayın büyümemesi gelişmemesi için önlenmesi için eğitimlerinin yapıldığı ortamların yapılması noktasında bize düşen görev neyse yapmaya hazırız ben çocuklarımızın bir an evvel sağlığına kavuşmasını yüce tanrıdan dua ediyorum, onların normal sağlığına kavuşması bizim arzumuz hepsinin gözlerinden zeka fışkırıyor inşallah toplumsal olarak yapacağımız desteklerle onların daha iyi bir ortama gelmesini sağlayacağız&[#]8217;&[#]8217;dedi.

Posbıyık konuşmasının ardından çocuklara oyuncakların bulunduğu çeşitli hediyeler verdi.

KOÇAK&[#]8217;TA AĞIRLADI

Heyet buradan Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ile görüştü. Karadeniz Bölge Temsilcisi Ankara Lösev&[#]8217;de görevli Gülhan Erbil ise burada yaptığı konuşmada, Emniyet güçlerinin başarılarından bahsederek, &[#]8217;&[#]8217;Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz, Öncelikle 11.uluslar arası Lösevli çocuklar Haftası için buradayız, bu organizasyonu Kara denizdeki, Zonguldak&[#]8217;daki Temsilcimiz Mahalle Temsilcimiz Zeki bey organize etti. Lösemili çocuklar vakfı olarak 11 yıldır haftamızı kutluyoruz. Türkiye genelinde geniş çaplı kutlanan bir hafta hiç değilse bir hafta da olsa Lösemili çocuklar kanserli çocuklar ailelerinin seslerini basına, kamuoyuna, medyaya, duyarlı kişilere duyurmaya çalışıyoruz. LÖSEV halk arasında Kan Kanseri olarak tabir edilen ama tedavisi mümkün olabilen bir hastalık. Ama üniversite hastaneleri ve Onkoloji bölümlerinin olduğu yerlerde tedavi etmek mümkün. Bir buçuk iki yıl kadar oldu. Zonguldak&[#]8217;a böyle bir tedavi merkezi Karaelmas Üniversitesinde var. Ufak bir birimimiz faaliyete geçti. Zonguldaklı aileler artık şanslı&[#]8217;&[#]8217;dedi.

İHTİYAÇ DUYULDUĞU ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Çocuklar bizim çocuklarımız biz şu anda onlar için çaba sarf ediyoruz, biz burada 186 kişiyiz ihtiyaç duyulduğu zaman yapılabilecek konularda emrinizdeyiz, Mesela benim daha önceki görev yerim Eskişehir&[#]8217;di, orada polis okulunda görev yaparken ihtiyaç sahiplerine biz personel olarak Hastanede, Osman Gazi Üniversitesi&[#]8217;nde kan veriyorduk ihtiyaç olduğunda burada ailelerimiz müracaatları olduğu zaman yardımcı oluruz. Ailelerimize sabır yavrularımıza geçmiş olsun diliyoruz.&[#]8221;

Heyet gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından protokol üyeleri ve çocuklar ile birlikte Bozhane&[#]8217;den başlayarak, Anıt önüne kadar kortej eşliğinde yürüdüler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
103 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI