Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK&8217;I ÖLDÜRMEK İÇİN ADAM TUTULDUĞU İDDİA EDİLDİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı öldürmek için adam tutulduğu iddia edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından kendisine, öldürmek için bir kişinin tutulduğunun söylendiğini belirten Başkan Posbıyık, &[#]8220;Korumalarım artırıldı. Aynı kişinin başka kişileri de öldürmek için talimat aldığı söylendi&[#]8221; dedi.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı öldürmek için birinin, bir iş adamı tarafından kiralandığı iddia edildi. Ereğli Cumhuriyet Savcılığının konu hakkında Başkan Posbıyık´ı bilgilendirdiği, ayrıca evinin çevresinde güvenlik önlemleri aldırdığı belirtildi. Söz konusu kişilerin Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte oğlu Tuğberk Posbıyık ve Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Halil Bozkuş için de infaz emri verdiği iddia edildi.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sabah adliyeye çağırılarak, söz konusu olay hakkında kendisine hem bilgi verildi; hem de kendisinden bilgi alındı. Posbıyık&[#]8217;ın Kestaneci Mahallesi&[#]8217;ndeki evinin etrafında güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkartıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuyla ilgili kendisini çok sayıda kişinin uyardığını ancak fazla ciddiye almadığını, savcılık tarafından çağrılıp bilgilendirildiğinde detayları öğrendiğini belirtti. Başkan Posbıyık, &[#]8220;Bahse konu kişinin şahsımı, oğlumu ve Halil Bozkuş&[#]8217;u öldürmesi için bir kişiye talimat verdiğini söylediler. Aynı kişiyle ilgili daha önce de ihbar gelmişti. Şuanda korumalarım artırıldı&[#]8221; dedi.
Başkan Posbıyık, bahse konu kişiyle şahsi bir husumeti olmadığını belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Halk Toplantıları Yeniden Başlıyor
Genel
182 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
271 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
712 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
931 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
610 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1558 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
968 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı