Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

197 ÖĞRENCİNİN COŞKUSU BİR BAŞKA

gundemeregli.com- Ereğli&[#]8217;nin en köklü okullarından biri olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2011- 2012 ereğim-öğretim yılında 197 mezun vermenin sevincini düzenlendiği mezuniyet töreni ile farklı bir heyecana dönüştürdü.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile eşi Hediye Eser&[#]8217;de kızları 8-E sınıf öğrencisi Tuğçe Eser&[#]8217;in mezuniyet coşkusuna yine Denizli ve İstanbul illerindeki Üniversitelerde eğitim gören ikiz kızları Ezgi- Özge ile birlikte ortak oldu.

Oku hizmet binası bahçesinde Saygı duruşu, İstiklal Marşı&[#]8217;nın okunması ile başlayan etkinlikler son sınıf öğrencileri tarafından sırayla okunan Veda oratoryasu&[#]8217;nun ile duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Kenan Özkan yaptı. Özkan yaptığı duygulu konuşmada, öğrencilerin değişik ve unutulmaz hatıralar ile okuldan ayrıldığını ifade ederek, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diledi.

Yine bir mezuniyet töreni ile öğrenciler ile aynı heyecanı yaşadıklarını kaydeden Özkan şunları söyledi.

&[#]8220;Hakkımızda neler düşünüyorsunuz onu kesin olarak bilemem. Ancak bildiğim konular arasında, sizlerin kendisine yapılmasını istemediği bir hareketi başkasına yapmamayı, insanları ayırmaksızın sevmeyi sorumluluk sahibi onurlu, yardımsever, zor gün dostu iletişime, fikirlere ve değişime açık, çevresine karşı güler yüzlü, saygılı fikir üreten nefes tüketen öğretmenlerin yolundan yürümenizdir.

Sizlerin iyiliği için zaman zaman yapmış olduğumuz ikazları bir kırgınlık nedeni olarak değil, hayatın bir gerçeği olarak görün. Sizlere verilmek istenen mesajların be zaman nerede kullanılacağını ileride anlayacak, bizlere uyarılarımız nedeniyle hak vereceksiniz. Bunu unutmayın.&[#]8221;

Öğrenci velileri adına söz alan Sibel Cakcak ise tüm okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

OKUL BİRİNCİSİ HAZAL ÖZKAN

Yapılan konuşmaların ardından Okulu birinci olarak tamamlayan 8-C sınıfından Hazal Özkan&[#]8217;a ikinci Barış Bozkurt&[#]8217;a ve üçüncü Merve Tosun&[#]8217;a plaketlerini Ereğli Belediye başkan Yardımcısı Ethem Özdemir tarafından verildi.

Okul Birincisi Özkan&[#]8217;da başarısını anlatan kısa bir konuşma yaptı.

Ardından Türk bayrağı ve Okul flaması mezun olan öğrenciler tarafından gelecek eğitim öğretim sezonunda 8. Sınıf&[#]8217;a geçecek öğrencilere teslime edildi.

Yine törende öğrenciler Türkçe ve Solo performanslar gerçekleştirdi. Artvin yöresi oyunları izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

ÖĞRENCİLER KEPLERİ FIRLATTI

Okul 8 sınıfında öğrenim gören 5 şubede bulunan toplam 197 öğrenci sembolik diplomasını aldı ve her mezuniyet töreninde yaşamaya alıştığımız öğrencilerin kep fırlatma şovuyla tören müzikler arasında sona buldu.

Törene, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Etem Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Abdulselam Aksoy, Gündem Gazetesi ve Batı Karadeniz Ekonomi Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser ve Eşi Hediye Eser, Yine Gazetemiz Yayın ve Hukuk Danışmanı Yücel Eser eşi Betül Eser ile çok sayıda öğrenci velisi ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
551 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1493 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI