Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞIZ

gundemeregli.com- Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Bektaş, taraftarlarla birlikte takımı başarıdan başarıya koşturacaklarını söyledi.

Bektaş, şehir takımına da destek vererek, Zonguldak Kömürspor´un alt yapısı olması gerektiğini ifade etti.

Bektaş, Zonguldak Kömürspor Birinci Lig´lere kadar yükselsin, asıl olan şehir takımıdır. Çünkü biz yan yanayız. Benim gönlüm her zaman bunu ister. Şehir takımı her zaman üstte olması gerekir. Takımımız Bu yıl üstün performans göstererek BAL Ligi&[#]8217;ne yükselen Genel kurulda kulüp, tüzük değişikliğine giderek Kozluspor´un ismi ´Kozlu Belediyespor´ olarak değiştirdi. Kulübün Belediye´nin kaynaklarından yararlanabilmesi için isminin değiştirilmesi için teklif verdim. Kongede Kulübün isminin ´Kozlu Belediyespor´ olması için isim değişikliği teklifini oy birliğiyle kabul edildi. Kozluspor, 2012-2013 futbol sezonunda Kozlu Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Lig´de devam edecek.&[#]8221; Dedi.

&[#]8220;Bektaş şunları söyledi:

&[#]8220;İyi günleri, kötü günleri birlikte yaşadığımız zaman hiçbir zaman Kozluspor Kulübü iyilikleri unutan bir camia değildir. Geçtiğimiz sezon 1,2 trilyon sadece futbolcu transferinde kullanıldı. Bunlar çok ciddi rakamlar. Bunların 450´si ödenmişti. Son 3,5 aylık dönemde Kozluspor´da futbolculara 540 milyar para ödendi. Diğer masraflarla beraber bu rakam 700 milyara ulaşıyor. Fasulyeden, pirinçten bahsetmiyoruz paradan bahsediyoruz. Şuan bu rakamlar uçuk geliyor. 3,5 ayda bu rakamı bulduk ödemeleri yaptık. Futbolcuların 100 bin lira kadar alacakları kalmıştır onlarda haklarını helal etsinler ifadesini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
186 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1523 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI