Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ZONGULDAK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Vali Erol Ayyıldız ve Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk ile toplantı yaptı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Polisevi&[#]8217;nde bir araya gelerek Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarını konuştu. Zonguldak&[#]8217;ta ki Filyos Vadi Projesi, teşvik konusu, Mithatpaşa tüneli, hastane yeri gibi birçok konuyu görüşen milletvekilleri, Vali Erol Ayyıldız&[#]8217;dan bilgi aldı. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak için her şeyin güzel olacağını söylerken, birçok konuyu konuştuklarını söyledi.
TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, &[#]8220;Şehrin meselelerini konuştuk. Olması lazım gelenler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Sadece bugün değil Zonguldak&[#]8217;ın geleceği ile ilgili arkadaşlarımız bize teknik bilgi verdi. Faydalı bir toplantı oldu&[#]8221; dedi.
Toplantıda Zonguldak&[#]8217;ın genel sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulurken, toplantıda en çok yeni yapılacak olan hastane konusu ve yeri üzerinde duruldu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
146 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
221 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
662 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
846 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
580 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1531 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
938 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI