Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AKKAYA&8217;DAN SENDİKACIYA FIRÇA

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ta devam eden CHP İl Kongresi&[#]8217;nde konuşma yapmak için önerge veren sendikacılara, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya fırça attı
Zonguldak Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda gerçekleşen kongrede, KESK&[#]8217;e bağlı ESM Şube Başkanı Tahsin Kumkumoğlu, başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya&[#]8217;nın seçildiği divana konuşmak için yazılı öneride bulundu. Akkaya, bu önerinin dilek ve temenniler kısmında değerlendirileceğini söyledi. Bunun üzerine ESM Şube Başkanı Kumkumoğlu ve bir grup sendikacı, salonu terk etti. Salondan çıkarken Akkaya&[#]8217;ya tepki gösteren Kumkumoğlu, &[#]8220;Ben konuşmak istiyorum ama siz dilek ve temennilerde diyorsunuz. Ben partili değil sendikacıyım. Alın CHP&[#]8217;nizi büyüyün. Konuşmak isteyenleri susturuyorsunuz&[#]8221; diye konuştu.
Akkaya ise, kimsenin susturulmasının mümkün olmadığını söyleyerek Kumkumoğlu ve salondan ayrılan sendikacıları fırçaladı. Bir partili de salonun çıkış kapısına kadar gelen sendikacılara tepki gösterdi. Üzerlerine yürüyen partili, başka partililer tarafından tutularak olay büyümeden engellendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Divan Başkanı Akkaya, kongrenin kavga yeri olmadığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: &[#]8220;Bir daha böyle bir şey olmasın.Burası kavga yeri değil. Bir daha böyle konuşma yapan görürsem hiç sorgusuz sualsiz salondan dışarı atarım. Biz herkese söz vereceğiz ama sabırsızlık yapıyorsun. Ben divan başkanı isem böyle izinsiz, kendi kendine konuşan kişiyi dışarı atarım.
Kongre, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk´ün konuşmasıyla devam etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
146 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
221 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
662 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
846 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
580 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1531 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
938 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI