Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AK PARTİ&8217;DE ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Merkez ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda çiğ köfte partisi düzenlendi. Toplantıda, yapılacak çalışmaları değerlendirildi.
AK Parti Zonguldak Merkez ilçe başkanlığında Ak Parti Üniversiteler birimi Başkanı Nurettin Taşdemir&[#]8217;in de aralarında bulunduğu 3 üniversite öğrencisi tarafından çiğ köfte hazırlandı. Merkez ilçe teşkilatının mahalle, belde, kadın kolları, gençlik kolları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı geniş toplantı öncesinde çiğ köfte servis edildi. Doğu kültüründeki gibi bol acılı yapılan çiğ köfte, yiyenleri terletti. Partililerin yanı sıra basın mensuplarının da ilgi gösterdiği çiğ köfte partisinde davetliler, çiğ köfteye doydu. Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, amacın birlik ve beraberliğin pekiştirmenin yanı sıra yoğun çalışma temposuna giren partili ve yöneticilere farklı bir damak tadını sunmak olduğunu ifade etti. Karaduman, çiğ köfte ziyafetinin amacını şöyle anlattı:
&[#]8220;Bugünkü Merkez ilçe toplantımızı genişlettik. Mahalle, belde başkanlarımızı, il kadın kolları başkanımızı, gençlik kolları başkanımızı, il başkanımızı toplantımıza dahil ettik. Yeni katılan mahalle başkanlarımızla, tüm teşkilatımızın bütün kademelerindeki arkadaşlarımızla tanışmak amacı taşıdı. Bu toplantımızı çiğ köfte ile süsledik. Bu çiğköfteye üniversite gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımız bize sundu. Teşkilatta birlik beraberliğin pekişmesini de amaçladığımız gibi teşkilatımızın yarınlarını, teşkilat çalışmalarını da belirlemek istedik. Yapılan çiğ köfteyi çok beğendim. Doğu kültürüne özgü bir şekilde çiğ köfte hazırlanmış. Emeği geçenlere tekrar çok teşekkür ediyorum. Bu toplantımızda, yemek, kurabiye ve meyveden ziyade, gelenek ve göreneklerimizden olan çiğ köfteyi tercih ettik.&[#]8220;
ÇİĞ KÖFTE YOĞURDU
Çiğ köfte yoğuran AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, çiğ köfteleri tavana fırlatarak, kıvamına da baktı. Karduman, çiğ köfteyi yoğururken gazetecilerin, &[#]8220;Aklınızdan kim geçiyor. Kimi yoğuruyorsunuz&[#]8221; diye esprili soruya uzun süre güldü. Karaduman, teşkilat olarak yapacakları gezi çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Mahalle gezilerine başladıklarını belirten Karaduman, &[#]8220;Yeni mahalle başkanlarını ve yeni mahalle teşkilatlarını geziyoruz. Bunun yanı sıra dolmuşçu, taksici esnafları ile tüm sivil toplum örgütlerini tek tek ziyaret edeceğiz. Onların fikirlerini düşüncesini alacağız. İktidar partisi olarak bizim üzerimize düşen bir görev varsa, Zonguldak adına hayata geçirmek, insanların refahını arttırmak, onların yarınlarında mutlu ve huzurlu yaşamaları için mücadele veriyoruz. Geçmiş dönemlerdeki gibi seçimden seçime ziyaretler değil de, her zaman bu ziyaretlerin yapılmasını istiyoruz. Başladık, çok güzel gidiyor. Vatandaşlarımız da çok memnun kalıyor. Yapılması gereken hizmetler noktasında da, araştırıyoruz&[#]8221; dedi.
CHP DEĞERLENDİRMESİ
Hafta sonunda 34. İl Genel Kurulu&[#]8217;nu yapan CHP&[#]8217;de Halil Furat&[#]8217;ın il başkanı seçilmesini değerlendiren Karaduman, yapılan seçimin hayırlı olmasını diledi. Kendileri ile yarıştıklarını belirten Karaduman, &[#]8220;CHP&[#]8217;ye hayırlı olsun. İnşallah iyi hizmetler yaparlar. Kendi iktidarımız döneminde, 2002-2012&[#]8217;ye kadar ülke genelinde, bir çok hizmetimiz var. Biz kendi içimizde kendimizle yarışıyoruz. Bu anlamda, diğer partilerle bir işimiz yok. Ama hizmet noktasında, bizden istedikleri katkıyı her zaman vermeye açığız&[#]8221; diye konuştu.
Yenilen çiğ köftenin ardından parti içi toplantı gerçekleştirildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI