Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARTAL, POSBIYIK O ZİRVEDE NEDEN YOKTU?

gundemeregli.com- CHP Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın Erdemir&[#]8217;de Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ında katılımıyla gerçekleşen zirve toplantısına davet edilmemesini eleştirerek, &[#]8220;Ereğli halkının temsilcilerinin dışlandığı zirvelerin negatife dönüşeceğini, Ereğli&[#]8217;ye hiçbir şey katamayacağı ortadadır.&[#]8221; dedi. 

Kartal konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada,  birkaç gündür Kdz.Ereğli kamuoyunun merakla beklediği ya da bekletildiği, yerel basında &[#]8220; Zirve yemeği&[#]8221; diye nitelendirilen yemekli toplantı geçen Pazartesi günü gerçekleştiğine işaret ederek, bu toplantıya Posbıyık&[#]8217;ın davet edilmemesinin manidar olduğunu söyledi.

Kartal, Toplantı sonrası Ak Parti Zonguldak milletvekili Ercan Candan&[#]8217;ın Özellikle Ereğli ile Erdemir&[#]8217;in bütünleşmesinde yeni bir sürece girildiğinin altını çizdiğini vurgulayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

&[#]8220;Zonguldak Milletvekili Sayın Ercan Candan, Zonguldak Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Ereğli Kaymakamı  Sayın İbrahim Çay, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatih Tar ve Erdemir Genel Müdürü Sayın Oğuz Özgen&[#]8217;in katıldığı yemekli toplantı, her ne kadar rutin bir iadeyi  ziyaret ve yemek gibi gösterilse de, haklı olarak tüm Ereğli ve Zonguldak kamuoyunun yoğun ilgisine neden oldu.

Toplantı sonrası sayın Ercan Candan &[#]8220;Özellikle Ereğli ile Erdemir&[#]8217;in bütünleşmesinde yeni bir sürece giriyoruz. Erdemir&[#]8217;in şehir ile daha bir bütünlük içinde olacağını söyleyebilirim.&[#]8221;  şeklindeki açıklaması ve Sayın Valimizin &[#]8220; Bölgesel sorunları ve çözümleri&[#]8221; görüştüklerini belirtmesi, bu yemeğin sıradan bir yemek olmadığını ortaya koymaktadır.

Bu nedenle bu toplantı Ereğli&[#]8217;de yaşayan tüm kişi ve kurumları ve dolayısı  ile bizi de yakından ilgilendirmektedir.Ayrıca  Kdz.Ereğli&[#]8217;nin sorunları ve çözümlerinin görüşüldüğü bir toplantıda, Kdz.Ereğli Belediyesinin temsil edilmemesi, Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık&[#]8217; ın davet edilmemesi manidardır.

Kdz.Ereğli Belediyesi, Kdz.Ereğli halkının temsilcisidir. İleriye dönük, Kdz.Ereğli&[#]8217;nin sorunlarının çözümü konusunda güzel şeyler olacağı düşünülüyorsa, bu güzel şeylerin oluşumuna Kdz.Ereğli Belediyesinin katkıları mutlaka ve mutlaka düşünülmelidir.

 

CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü olarak bunun dışında ki değerlendirmelerin gerçekçi, ayakları yere basan değerlendirmeler olmayacağı, güdük kalacağı inancındayız.

&[#]8220;Pozitif zirve &[#]8220; adıyla kamuoyuna duyurulan bu tür toplantıların gerçekten pozitif olabilmesi için, tüm taşların yerine oturması gerektiğini, Ereğli halkının temsilcilerinin dışlandığı zirvelerin negatife dönüşeceğini, Ereğli&[#]8217;ye hiçbir şey katamayacağını, Ereğli kamuoyuna saygıyla duyururuz.&[#]8221;  

 

 

                                                                                                                       

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
102 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI