Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇİMENOĞLU BU İŞE ÇOK KIZDI

gundemeregli.com- Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ilçede çöp konteynerlerinin yakılmasının düşündürücü ve üzücü olduğunu söyledi.
Alaplı&[#]8217;da kısa bir süre önce 3 adet yeni çöp konteynırının yakıldığı Alaplı&[#]8217;da, bir adet çöp konteynırı daha yakılarak kullanılmaz hale getirildi.
Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin kısa bir süre önce yenilediği Ali Alp Caddesi üzerindeki pedallı plastik modern çöp kutularından biri daha önceki gece yakıldı.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, daha önce de değişik mevkilerde bulunan üç yeni çöp konteynırının yakıldığına dikkat çekerek, son olarak bir çöp konteynırın daha yakılmasının düşündürücü ve üzücü olduğunu vurguladı.
Çöp konteynırlarının kasıtlı veya duyarsızlık sonucu yakılmış veya yanmış olabileceğini ifade eden Çimenoğlu, &[#]8220;Eğer, kasıtlı olarak bu konteynırlar yakılıyorsa, en hafif tabiriyle bunu yapanlar vatan haini ve milli servet düşmanıdırlar. Eğer, çöp konteynırlarının içine yanan sigara izmariti veya bir başka yanıcı madde atmak suretiyle istemeyerek de olsa bu konteynırların yanmasına sebebiyet veriliyorsa, sonuçları itibarıyla bakıldığında bu sorumsuzluğu sergileyenlerin de diğerlerinden bir farkı yoktur. İsteyerek veya istemeyerek de olsa, konteynırları yakanları veya buna sebebiyet verenleri şiddetle kınıyor, herkesi içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarının farkında olmaya davet ediyoruz. Halkımızın hizmet aldığı bir kamu malına zarar verilmesi, sadece kamu kurumlarının sorunu değildir. Bu aynı zamanda, bu maldan hizmet alan halkımızı da ilgilendirdiğinden toplumsal bir sorundur. Halkımızın da bu noktada, kendilerine hizmet için sunulmuş kamu mallarını kollayıp gözetmesi gerekir&[#]8221; dedi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
142 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
594 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
805 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI