Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇILDIRMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NERDE?

gundemeregli.com- 2009 yılında büyük umutlarla Alaplı Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Nevzat Çimenoğlu, belediye kasasında büyük gelir sağlayan DÖSİM&[#]8217;e bağlı Kum Çakıl Ocağı&[#]8217;nın ardından imkansızlıklar sebebiyle 32 yıllık mezbahanenin de kapısına kilit vurdu.

2009 yılından bu yana Alaplı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Çimenoğlu, vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. Çimenoğlu, Demokrat Parti&[#]8217;den girdiği seçimlerde halka dağıttığı seçim beyannamesindeki sözleri unuturken, çalışmaları belediye binasındaki tadilatlarla sınırlı tutması; kendisine büyük umutlar bağlayan vatandaşlar arasında da hayat kırıklığının yaşamasına sebep oldu.

İLK ÖNCE ÇAKIL OCAĞINI GÖZDEN ÇIKARDI 

Göreve gelir gelmez, belediye tarafından işletilen kum ve çakıl ocağını atıl hale getiren Çimenoğlu ardından bu tesisi ihale ile elden çıkardı.

Belediye kasasına hatırı sayılır bir nakit girdisi sağlayan kum çakıl ocağını gözden çıkaran Çimenoğlu, bu konuda da almış olduğu malum karar ile büyük tepki toplamıştı.

MEZBAHANEYE KİLİT VURDU

Çimenoğlu İlçedeki etlerin hijyenin bir şekilde kesilmesini sağlayan mezbahaneyi de yenileyemediği gibi mevcut haliyle ruhsat alamadı.

İlçeye yakışır bir Mezbaheyi çok gören Çimenoğlu, ilçeye giren etleri Akçakoca belediyesinin mezbahanesinden alınması ile bölgedeki kasapları Akçakoca&[#]8217;ya mahkum etti.

Alaplı Belediyesine ait olan 32 yıllık mezbaha neye ruhsat alınamadığından dolayı kapanması vatandaşların da tepkisi çekti. İlçedeki kasaplar ilçeye en yakın mezbaha olan Akçakoca Belediyesinin ait mezabahade de büyük baş hayvanları kesiyor.  Alaplı&[#]8217;ya Avrupa standartlarına uygun mezbaha yapılması ise başka bir bahara kaldı.

1967 yılında kurulan Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin tarihinde bu kadar halk desteği ile göreve gelip,  halk desteğini bu kadar çabuk kaybeden ilk başkanın Çimenoğlu olduğu konusunda yoğun bir kanata sahip olan vatandaşlar, beklenen ve yapılmayan hizmetlerle &[#]8220;çıldırmaya az kaldı, doktorum, nerde?&[#]8221; şarkısının dizelerini mırıldanıyor. 

ZİYARETLERLE ÖVÜNÜYOR

Belediye Başkanı olarak yaptığı ziyaretlerden, gelen misafirlerden ve gittiği toplantılar ile avunan Çimenoğlu&[#]8217;nun, Alaplı&[#]8217;nın makus talihini nasıl değiştireceği ise merak ediliyor. Çimenoğlu&[#]8217;nun sahil başta olmak üzere, terminal,  şehir merkezi caddesindeki kaldırımlarının yenileme gibi çalışmaların yanı sıra belediye dükkanları konusunda da ne yapacağı ise kocaman bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

Alaplı Belediyesinin 20 yılı aşkın bir süredir Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Hamza Demir,  performansı ile beklentilerden çok uzakta.  Demir, Alaplı&[#]8217;ya hayata geçmesi beklenen projelerin kazandırılması konusunda vatandaşlar tarafından yetersiz kalmakla sert bir şekilde eleştiriliyor.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI