Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EMLAK VERGİSİ YÜKSEK

gundemeregli.com- Zonguldak Tepebaşı sakinleri, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman&[#]8217;ı ziyaret ederek emlak vergisinin yüksekliğinden şikayet ettiler.
Zonguldak Tepebaşı sakinleri, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman&[#]8217;ı ziyaret ederek, Tepebaşı&[#]8217;ndaki emlak vergilerinin çok yüksek olduğunu belirtip çözüm getirilmesini istedi.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;Tepebaşı sakinlerimiz partimize ziyarette bulundular. Sebebi ziyaretleri, Tepebaşı Mahallesindeki emlak vergisinin çok yüksek olması, değişik cadde ve sokaklarda çok fiyat farklılıkları var. Bir sokak emlak değeri 30 lira iken, hemen diğer karşı caddedekinin 800 lira oluşu burada bir adaletsizliği gösteriyor. Toplantımızda, arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Çözüm noktasında iktidar partisi olarak bizimde üzerimize düşecek bir konu varsa, bu konuları resmi kurumlarımız da, Ankara&[#]8217;daki milletvekillerimizle ve il başkanımızla birlikte bu konuları takip edip, eğer resmi olarak çözülecek durum varsa buna müdahale etmek için fikir alış verişinde bulunuyoruz&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
98 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
143 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
596 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI