Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AİLE İÇİ SEMİNER DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Türk Metal Sendikası ve Türkiye Madeni Eşya Sanayicileri Sendikası (MESS) işbirliği ile düzenlenen &[#]8220;Aile İçi Seminerler&[#]8221; başlıklı eğitim programlarının devam ettiği belirtildi. Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Sendikası ve Türkiye Madeni Eşya Sanayicileri Sendikası (MESS) işbirliği ile düzenlenen &[#]8220;Aile İçi Seminerler&[#]8221; başlıklı eğitim programlarının devam ettiğini söyledi.
İzmit&[#]8217;in Gölcük ilçesinde kurulu Ford Otosan&[#]8217;da çalışanlardan 75 sendika üyesi ile eşlerinin katıldığı , Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak&[#]8217;ın çalışanlar ve ailelerine hitaben sinevizyon sunumu ile başlayan seminerde konuşan Kavlak, bu tür eğitim seminerlerinin sadece üyelere değil aile ve çocuklarına yönelik gerçekleştirildiğini söyledi.
Devam eden seminerler dizisinin 4. yılını tamamladığını anlatan Kavlak, şunları söyledi: &[#]8220;Bugün dünya ülkeleri arasında üst seviyede iktidar mücadelesi ile rekabet var. Ancak Türkiye bu mücadelede yetersiz kalıyor. İktidarı ve rekabet edebilmenin yolu kalkınmaktan, gelişmekten ve bu yolda toplum olarak ortak hareket etmekten geçiyor. Kalkınmanın ve gelişmenin temel dayanağını ise eğitim oluşturuyor. Türk Metal Sendikası, MESS ile birlikte işçi ve işveren kesimi temsil eden iki sosyal taraf olarak bu konuda üzerimize düşen sosyal sorumluluğumuzu yıllar önce yerine getirerek, ortak eğitim projemizi başlattık. Amacımız, çalışanlarımızın ve iş yerlerimizin geleceğine ışık tutabilmekti. Çalışanlarımızı daha da eğitimli hale getirerek, hem bireylerin, hem de toplumun kalite çizgisini artırmayı hedefledik. Ancak, eğitim beşikten mezara kadar sürdürülebilmelidir. Beşikten, mezara eğitim ilkesiyle Türk Metal Sendikası ve MESS olarak 2000&[#]8217;li yıllarda başlattığı ortak eğitim projesi bugün 10. yılındadır. Türk Metal Sendikası sizin için vardır. Sizin bugününüzü değil, yarınlarınızı da düşünmektedir. Size ve ailenize her konuda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.&[#]8221;
150 kişiyi kapsayan seminerde daha sonra, Türk Metal Sendikası Eğitim Müdürü Dr. Veli Fatih Küçük, &[#]8220;Aile ve Sendikal Yaşam&[#]8221;, Eğitim Uzmanı Nermin Gonca da, &[#]8220;Aile İçi İletişim&[#]8221; konularını içeren sunum gerçekleştirdi. Etkinliğin öğleden sonraki programında ise ailelere ilçenin çeşitli yerleri gezdirildi.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da Büyük Anadolu Ereğli Otel&[#]8217;de 150 kişiyi kapsayan seminerlerin 3 gün süreceğini, belirterek, &[#]8220;Bu seminerin ardından ise ülke genelinde Türk Metal Sendikamızın yetkili olduğu iş yerlerindeki çalışan ve ailelerini kapsayan 150&[#]8217;şer kişilik gruplar halinde seminerlerimiz 2 hafta devam edecek&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
127 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
183 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
571 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI