Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ KURTULUŞUNU KUTLADI

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.ci yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 İlk tören Ereğli Atatürk Anıtı önünde Kaymakamlık tarafından gerçekleştirildi. Burada düzenlenen törende, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Özkan Özyağcı, Anıt&[#]8217;a kurum çelenklerini koydu.
   TED Karadeniz Ereğli Koleji Bandosu bünyesindeki Mızıka Takımı&[#]8217;nın &[#]8216;Ti&[#]8217; sesi ile saygı duruşunda bulunulan törende, İstiklal Marşı hep bir ağızdan seslendirildi.
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın sağlık kontrolleri için şehir dışında bulunması nedeniyle katılamadığı törenlere belediye adına Belediye Başkan Vekili Özyağcı temsil edildi. ,

Özyağcı, 18 Haziran&[#]8217;ın, Milli mücadele sürecinde Ereğli halkına en büyük coşku ve gururu yaşattığını söyledi.
  TED Mızıka Takımı&[#]8217;nın marşlar çaldığı mini konseri ardından, günün anısına Çay, Enç ve Özyağcı tarafından Kore Gazilerine Onur Plaketi takdim edildi.
 İlk tören, ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan topluluğun halk dansları gösterileriyle sona erdi.

ÖĞRENCİ BAYGINLIK GEÇİRDİ.

Mızıka takımının marşlar çaldığı sırada, grubun içinden TED 6. sınıf öğrencisi İpek Çolakoğlu&[#]8217;nun (13) bir anda yere yığılması endişe yarattı. Öğretmen ve öğrencilerin yardımıyla baygın halde kucağa alınan öğrenci, servis aracına götürülerek koltuğa yatırıldı. Sıcaktan bunalmış ve tansiyonunun düşmüş olabileceği düşünülen öğrenciye meyve suyu içirildi.
Bu sırada haber, görüntü ve fotoğraf almak isteyen basın mensuplarını gören bir kişi &[#]8220;hayırdır ya, halsiz kalmış bayışlım!&[#]8221; diyerek tepki gösterdi.
Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kore Gazisi Hasan Şenel&[#]8217;in elini öperek plaketini takdim etmesi büyük takdir topladı.
CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal&[#]8217;ın hazır bulunduğu tören alanında diğer siyasi partilerden temsilci olmayışı göze çarptı.
 Törenin başlayacağı saatlerde alana gelen gazeteciler, &[#]8220;tören programının basına bildirilip, bildirilmemesi&[#]8221; üzerine görüş alış, verişinde bulundu. Belediye yetkililerinin, resmi programın Kaymakamlık tarafından bildirileceği söylendi. Bu sırada bazı gazeteciler ise Anıt önündeki kalabalığı görerek töreni fark ettiklerini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
170 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI