Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Özbakır'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Özbakır'dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin ÖZBAKIR, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı.
Özbakır “Öğretmenlik, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Çocuklarımızın zihinsel, bedensel, duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişiminin anne ve babadan sonra en büyük temsilcileri değerli öğretmenlerimizdir.
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözleri üzerine, kendilerini, çocuklarımız ve gençlerimize düşünmeyi, bilgi üretmeyi, araştırmayı, akılcılığı ve tarihini öğretmeye, Ülkesini, Bayrağını, milletini seven kişilikli, milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmeye adayanlarsınız.
İnsanlığın kendini geliştirmek için keşfettiği en etkili vasıta da eğitim olmuştur. Adına bilgi çağı dediğimiz günümüzde eğitimin önemini izaha herhalde gerek yoktur. Bugün dünyada üretilen oluşturulan bütün katma değerin en önemli payı yine beşeri sermaye dediğimiz insan niteliğine aittir.
Bu duygularla ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Ülkemiz ve Milletimizin geleceği çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz ve emekli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
820 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI