Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERMEYDANI ŞENLENDİ. ALLAH DERMAN VERSİN

Alaplı ilçesi Çatak köyünde ata sporumuz güreş her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen güreşlerle yaşatılmaya çalışılıyor.

Bu yıl yine er meydanı birbirinden çekişmeli güreşlere sahne olurken, tribünleri dolduran yüzlerce insan yine güreşlerin heyecanını yaşadı.

Alaplı Kaymakamı Yıldaray Malgaç&[#]8217;ın ermeydanın gelenekselleşen adetlerinden olan güreş alanı çevresinde davul ve zurna ekibiyle halkı selamlamasıyla başlayan güreşlere 135 sporcu katıldı. Kıran, kırana geçen güreşlerin Başpehlivanı geçen yılın Kırpoınar Tozkoparan&[#]8217;da birinci olan Antalya bölgesi güreşçilerinden Yılmaz Borucu oldu.  Güreşlerin açılış konuşmasını Çatak Köyü Yağlı Güreş komitesi Başkan´ı Recep Duman yaptı.

Güreşlerin giderek büyüdüğünü ifade eden Duman, &[#]8220;Bu yıl 7´ncısı düzenlenen geleneksel çatak köyü Ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki güreşlerde daha güzel organizasyonlar olacak&[#]8221; dedi. 

Güreşlere Alaplı Kaymakamı Yıldaray Malğaç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, AK Parti ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Av. Ali Coşkun, Ayhan Akman, Temel Uslu  ve vatandaşlar katıldı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
173 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
262 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
703 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
868 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
605 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1553 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
962 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
239 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI