Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLI ADLİYESİ KAPANMAKTAN KURTULDU

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Adliyesi´nin kapanmaktan kurtulduğunu söyledi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alaplı&[#]8217;ya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Türkiye&[#]8217;de 146 adliyenin kapandığını belirtti.
Alaplı Adliyesi´nin kapanmayla karşı karşıya kaldığını belirten Candan, &[#]8220;Alaplı Adliyesi kapanma ile karşı karşıya geldi. Hatta listenin başında Alaplı Adliyesi vardı. Biz devreye girerek çok şükür adliyemizi bu fırtınadan kurtardık. Biz bunun için oldukça fazla çaba sarf ettik. Türkiye&[#]8217;nin genelinde 146 adliye kapandı. Ben daha önceleri ilçe başkanıma Alaplı&[#]8217;nın ayağına diken batarsa, benim ayağıma çivi batar demiştim. Gerçektende benin için Alaplı çok önemli. Buraya ne zaman geldiysem beni içten ve sıcak karşılıyorsunuz. Alaplı her zaman benim elimden tuttuğundan, böyle bir durumda benimde tüm gücümle Alaplı&[#]8217;nın menfaatine olan adliyenin kapanmaması için çalıştım. Çok çalışarak 146 kapanan adliyenin içinde çok şükür Alaplı&[#]8217;nın ismi çıkmadı. Bunun haricinde yaptığımız birçok çalışmalar var. Benden önce başlayan duble yollar ve tünelleri görüyorsunuz. Bunları sürekli takip ediyoruz ve tüneller tamamlandı. Yollarda da çok az bir yapılmakta olan yerler kaldı. Ereğli ve Zonguldak içinde yaptıklarımız çok önemli çalışmalar var. Bunları önümüzdeki günlerde basın yoluyla sizlere anlatacağım ve paylaşacağım&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
155 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
236 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
677 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI