Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖZKANCA, GÖREVE TALİP !

gundemeregli.com- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Adayı Mehmet Özkanca, Ereğli&[#]8217;deki dağınıklığı gidermek amacıyla bu göreve talip olduğunu belirtti.

Beraberinde partinin mevcut ilçe Başkanı İlkay Özdemir ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, adaylığını resmen açıklayan Özkanca daha önde aday olmayacağını ilan eden Özdemir&[#]8217;e de partiye verdiği katkılarından ötürü teşekkür etti.

Özdemir&[#]8217;in açılış konuşması ile başlayan aday tanıtım toplantısında bazı partililerinde hazır bulunduğu gözlendi.

Özkanca burada gazetecilere ve partililere hitaben yaptığı konuşmada, kongrede rakibi olacak Talat Şeker&[#]8217;e başarılar dileyerek, ilçe ve belde belediye başkanlıklarına sürpriz isimlerin aday yapılacağını söyledi.

30 HAZİRADAKİ KONGREMİZ DÜĞÜN HAVASINDA OLACAK

Genel merkezin kendisine aday olması noktasında görev verdiğini savunan Özkanca şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Bizim kongremiz, kurultayımız bayram havasında olacak. Bizde dargınlıklar küskünlükler olamaz. MHP genel merkezinin bana karşı ilgi ve teveccühünden ötürü teşekkür ediyorum. Bana Ereğli&[#]8217;de dağınıklığı önlemek adına bu görevi tevdi ettiler. 30 Haziran&[#]8217;da yapılacak olan kongrede Allah bizi utandırmasın. &[#]8220; dedi.

EKONOMİ SIKINITLI

Herkesin ileriye dönük yatırım ve projelerinin olması gerektiğini kaydeden Özkanca şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Ereğli&[#]8217;de maalesef ekonominin zor şartlarlarda olduğu esnafların zor bir dönem geçirdiği bu süreçte MHP kadar diğer partilerinde sivil toplum örgütlerinin de birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Herkesin ileriye dönük yatırım ve projeye yapması lazım. Ben Ereğli&[#]8217;de ekonomik noktanın daha da ileri gideceğine inanıyorum. Ben MHP&[#]8217;de 1995 ile 2002 yılları arasında ilçe başkanlığı yaptım. Yine bu birlikteliği sağlarsak MHP Ereğli ve beldelerinde sürpriz isimlerle Belediyeleri kazanacaktır. Bizim birlik ve beraberlik yürüyüşümüze herkesin destek olmasını bekliyorum.&[#]8221;

Bir gazetecinin, &[#]8220;Diğer İlçe Başkanı Adayı Talat Şeker lehine adaylıktan çekilecek misiniz?&[#]8221; şekildeki bir soruya. &[#]8220;Bu mümkün değil. Allah onun yolunu açık etsin&[#]8221; diyerek yanıt veren Özkanca, Ereğli&[#]8217;nin kalkınması adına taşın altına elini koyacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
154 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
234 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
673 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
853 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
589 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI