Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BARTIN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

gundemeregli.com- Bartın&[#]8217;ın tarihi anlamda önemi olan doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Yaklaşık 50 bin Kişiyi ilgilendiren doğalgaz çalışmaları start aldı.
Bartın için büyük önem taşıyan doğalgaz ile ilgili olarak başlatılan çalışmalarda ilk kazma vuruldu. Gölbucağında başlayan çalışmalar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın&[#]8217;ın kış mevsiminde doğalgaz kullanımına başlayacağını belirtti. Hava kirliliğinin azalacağına da dikkat çeken Başkan Cemal Akın, &[#]8220;Doğalgaz ile ilgi çalışmaya başlıyoruz. 29 Aralık 2010 tarihinde olağanüstü belediye meclis kararı almıştık. Zonguldak ve Bartın ile beraber almıştık. Değerlendirildi ve 2012 yılı içinde ihalesi yapıldı. Su ve Fen İşleri takipçi olacaklar. İlk önce Gölbulacığında başlıyoruz, çünkü bu bölge sıcak asfalt kapmasında. Sonra Asma Caddesine gireceğiz. Tüm çalışmalar bitmiş olacak ve bir daha buralara bir daha çalışma yapmayacağız. İnşallah hızlı ve düzgün hareket edeceğiz. Bu safha içinde vatandaşın bazı mağduriyeti olabilir. Sabır istiyoruz. Bartın&[#]8217;ın hava kirliliği ile ilgili sıkıntı olmayacak. Kış günü burada değil, ama girişteki Bartın Üniversitesinin olduğu bölgeden Egemenlik mahallesi, Kemerköprü, Sıtmayanı alt sokaktan geçip Kemerköprü&[#]8217;deki halk otobüslerinin olduğu yere kadar ulaşacağız. Hastanenin olduğu bölgeye, sağ taraftan Karaköy Mahallesi Kadıoğlu sokaktan yukarıya doğru geçeceğiz. Bir aksilik çıkmazsa Allah&[#]8217;ın izniyle bu kış hava kirliliğini azaltmış olacağız. Su ve Fen İşleri, Enerji Sa, Telekom çalışmaları takip edecek. Başka tahribatlar olmasın diye. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin. Biz üzerimize düşeni yapacağız&[#]8221; dedi.
Akmercan Batı Kar Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, istediği yerlerde doğalgaz çalışmalarının yapılacağını ifade etti. Selçuk, Birinci etapta belediyemizi istediği yaklaşık 2 kilometrelik sokakta öncelikli olarak programımız olmamasına rağmen doğalgaz alt yapı çalışmalarını yapacağız. İkinci etapta şehrin önemli yerlerinde doğalgaz çalışmaları yapacağız. Öncelikli olarak 2 bin kişinin kullanabileceği çalışmayı tamamlayacağız. Botaş ile de anlaşma sağlanırsa bu yıl içinde gaz kullanımına başlayacağız. Çalışanlarımız için kazasız belasız çalışmalar diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, işçi bareti giyerek doğalgaz çalışmalarının ilk kazmasını vurdu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
157 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
238 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
680 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
593 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1541 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
949 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
903 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
233 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI