Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇENE CERRAHİSİ İÇİN BAŞKA İLLERE GİTMEYECEKLER

gundemeregli.com- Bartın&[#]8217;da hizmete başlayacak olan Çene Cerrahisi Tedavi Merkezi&[#]8217;nin vatandaşları başka illere tedaviye gitmekten kurtaracak.
Bartın&[#]8217;da çene cerrahisi uzmanı olmaması nedeniyle daha çok gömük dişler yüzünden Zonguldak Karaelmas Üniversitesi veya Ankara&[#]8217;nın çeşitli hastanelerine sevk yaptırmak zorunda kalan vatandaşlar bundan sonra çene cerrahisini ilgilendiren her türlü işlemlerde tedavilerini rahatlıkla yaşadığı ilde yaptırabilecek. Çene cerrahisini ilgilendiren her türlü işlemlerin 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Bartın&[#]8217;da Kemerköprü Caddesi üzerindeki merkezde yapılacağını açıklayan Uzman Dr. Hüseyin Gülen, Bartınlıların bundan sonra başka illere gitmekten kurtulmasının yanı sıra Zonguldak, Karabük, Kastamonu gibi komşu illerden hasta beklediklerini ifade etti. Ayrıca SUT genelgesinin ilgili yasasına göre sevk alarak özel muayenehanesinde SGK&[#]8217;dan faydalanarak implant uygulaması (SGK karşılamıyor) hariç cerrahi işlemlerin gerçekleştirebileceğini bildiren Dr. Gülen, &[#]8220;Dişe bağlı çenede oluşan patolojiler, gömük diş ameliyatları, implant uygulamaları gibi işlemler için vatandaşlarımız başka şehirlere sevk edilip yüksek fiyatlara tedavi olmaktan kurtulmuş olacak. Vatandaşlarımız yaşadıkları şehirde çene cerrahisini ilgilendiren tedavilerini uygulatma imkanını 11 yıllık cerrahi deneyimine sahip bir doktora yaptırabileceklerdir&[#]8221; dedi.
Çene cerrahisini ilgilendiren her türlü işlemlerin bundan sonra Bartın&[#]8217;da yapılmasının ilde büyük bir eksikliği gidereceğini ifade eden Ümmü Ağarmış isimli vatandaş ise, başka illere gitmeden tedavinin yapılabilecek olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
820 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI